Subiect: Jurnal madylyx
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 13 ian 2012, 22:47:12
madylyx's Avatar
madylyx madylyx este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iul 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 30
Dieta: Hipocalorica
Date: 165cm, 49kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal madylyx

Buna, ma numesc Mady si am tinut mai multe diete pana acum am avut succes decat de doua ori . Cand eram mica am facut inot si gimnastica, insa parintii mei lucrau si nu ma mai puteau lua , asadar dintr-o data am renuntat. Imediat impactul s-a vazut din fetita cea mai slaba m-am ingrasat brusc acum mancam orice, nu mai faceam mofturi si luam in greutate. Mi-a fost foarte greu pentru ca pielea mi se rupea= vergeturi, sanii se evidentiau si eu eram ce-a mai mare din clasa.
In clasa 8 mi-am facut un prieten pe internet vorbeam cu el in fiecare zii si mi-am propus sa slabesc....mai mult pentru el, vruiam sa ma vada frumoasa. Cu multa ambitie de la 58 am ajuns pe la 50 asa... si pfoai cumparam haine noi si rochitze ceea ce nu purtasem pana atunci deloc!!
Dupa la liceu am intrat la cel mai bun din Craiova si era f mult de invatat, inca eram cu prietenul dupa internet (Catalin=lyx) si el ma placea oricum chiar ma vizita( el locuieste la Bacau). Deci am inceput sa ma ingras mult si mancam aiurea am ajuns iar la 58 de kg. In 2010 am slabit 10 kg , am inceput dintr-o gluma cu verisoara mea , insa eu m-am tinut sa o bat la kg date jos si am ajuns la 45 de kg ...pfoai fericirea mea pragul muult dorit....si plus Catalin s-a hotarat sa vina la facultate in Craiova .... Mi-am schimbat toate hainele, mi-am cumparat cat mai multe rochitze si panataloni scurti, eram foarte entuziasmata.
Acum sunt in clasa 12 si am inceput sa iau in greutate pentru ca am mult de invatat cu bacul si dau la medicina, in plus eu sunt la profil de stiinte sociale, iau chimia si biologia de la 0.
Am inceput de ieri sa ma abtin de la dulciuri, fara paine si sa tin cont de calorii. Scopul meu este de la 50 de kg cat am acu sa ajung la 46....si sa nu pierd toate rochitele frumoase pe care le-am luat .Am inceput sa scriu meniul si acum stiu cate calorii manac cu adevarat, de azi incep sa scriu in acest jurnal.
Imi doresc sa ajut cu sfaturi si sa imi fac prietene.PWP
madylyx, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1667 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1150 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat