Ingrediente:
Brocoli congelat sau proaspat - 400gr
Conopida congelata sau proaspata - 400gr
Ciuperci conserva sau proaspete - 250gr
Ou - 5buc
Cascaval - 200gr
Branza telemea - 200gr
Smantana fermentata - 200ml
Marar
Daca sunt proaspete, legumele (conopida si brocoli) se fierb in jur de 20 min in apa cu sare, iar daca sunt congelate se pun in apa fierbinte si se fierb aprox 5 min. Se taie in bucati potrivite.
Ciupercile proaspete se spala si se taie marunt, se trag in putin ulei, pana scade zeama lor. Daca sunt din conserva se spala si se scurg.
Cascavalul si branza se rad si se amesteca cu galbenusurile de ou si cu smantana.
Legumele se amesteca cu mixul de branza rezultat, la sfarsit se incorporeaza albusurile spuma si mararul.
Se pune in vas rezistent, la foc mic in cuptor pana se rumeneste. Se inchide cuptorul si se lasa la racit inauntru pana poate fi servit.
Pofta buna!