Subiect: Jurnal Melba
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 19 feb 2010, 10:49:43
melba's Avatar
melba melba este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: Calarasi, Romania
Vârsta: 46
Date: 160cm, 74kg
Mesaje: 24
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Melba

Incep prin a ura succes tuturor mamicilor in lupta cu kilogramele! E dificil oricum sa ai probleme cu greutatea dar gasesc ca e cu atat mai frustrant atunci cand, cu numai 1 an in urma aveai o greutate normala, iar acum te trezesti incadrat intr-o categorie care altadata insemna...."problemele altora". Pe langa aspectele psihologice te lovesti si de diferite chestiuni practice cum ar fi garderoba. Nu-ti mai vin hainele pe care le aveai inainte de a fi insarcinata dar nici cele din timpul sarcinii. Burtica reprezinta, de asemenea, o problema majora.
Pe scurt despre mine. Am nascut acum aproape 5 luni. Aveam 62 de kg cand am ramas insarcinata. Nu eram slaba dar IMC-ul nu ma incadra la supraponderala. In cele 9 luni de sarcina am ajuns la 87 de kg. Imediat dupa nastere am pierdut 9 kg. La 78 de kg a inceput lupta adevarata cu greutatea. La inceput a fost simplu. A trebuit sa fac doar cateva ajustari gen 3 mese pe zi, fara grasimi, dulciuri, nemancat dupa 20 si am slabit astfel 5 kg jumatate in 5 saptamani.Dupa care blocaj total. Nimic nu pare sa mai functioneze. In plus, m-a lovit o constipatie crunta care nu ajuta deloc in procesuld e slabire. Am redus caloriile si nimic deocamdata.
Am 72.5 kg si tinta mea este 58 kg. Nu tin sa slabesc rapid dar as vrea totusi ca pana in vara sa pot imbraca lucruri care-mi plac din garderoba trecuta.
Sunt in momentul in care incerc sa-mi construiesc o noua strategie pentru perioada urmatoare. Va tin la curent.
melba, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1623 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1106 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1107 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]