View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 06 feb 2012, 23:22:08
stripmymind's Avatar
stripmymind stripmymind este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2009
Locaţie: Nordhausen, Germania
Vârsta: 33
Dieta: hipocalorica
Date: 171cm, 70.3kg
Mesaje: 330
Aprecieri acordate: 89
Am fost apreciat(a) de 108 ori in 70 mesaje
Talking Jurnal stripmymind

Ma uit pe profilul meu si vad ca va urmaresc din august 2009 Dar de abia acum mi-am facut curaj sa ma bag si eu in seama cu un jurnal.
Povestea mea cred ca seamana cu a oricarei fete/femei bombardate non-stop cu imagini de asa zisa "perfectiune". La 13 ani mi-am dat seama ca sunt nemultumita de corpul meu ( ca eu nu sunt asa slaba ca fetele din poze, de la televizor etc.) si de atunci am tinut o cura de slabire cel putin odata pe an. De slabit, slabeam de fiecare data dar cand venea vorba de mentinere...mai greu. Asa ca de fiecare data puneam la loc toate kilogramele. Si tot asa rewind-repeat pana cand astazi am zis GATA!
Intr-un fel nu regret inconstienta mea pentru ca doar prin greseli am realizat ca a avea un corp frumos si sanatos inseamna o alimentatie echilibrata( cate putin din fiecare, fara excese dar si fara regimuri restrictive ) acompaniata de sport, desigur.
Asa ca mi-am propus de astazi sa adopt un stil de viata (caci aceasta este expresia corecta) sanatos, cu multe fructe si legume, carne slaba, lactate, carbohidrati "buni", grasimi sanatoase + cei 2 litri de apa si cu cel putin 30 de minute de exercitiu fizic pe zi.
Imi propun sa nu mai fac aceleasi erori ca la inceput, sa constientizez ca nu exista un tipar pe care ar trebui sa fim toti croiti, sa nu ma mai simt asa vinovata cand mai fac cate o greseala si sa inteleg ca mancarea nu trebuie sa fie nici recompensa, nici pedeapsa.
Astazi pot sa dau si primul meu raport:

Mic Dejun: 2 castraveti in otet+o conserva de ton in suc propriu+30 g de paine+o banana
Gustare: o cafea cu zaharina
Pranz: un bol de supa-crema de legume+40 g de paina
Gustare: un baton Fitness cu ciocolata neagra+1 cana de ceai verde
Cina: jumatate de piept de pui la cuptor, fara pielita+3 linguri de linte fiarta+6 linguri de spanac+1 mar

2 litri de apa: completed

+30 de minute de aerobic

Va astept in jurnalul meu (cu mari emotii, ce-i drept) si va doresc tuturor sa va impliniti telurile, oricare ar fi acelea
stripmymind, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2244 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1727 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1986 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui stripmymind:
emoduck (05 apr 2013)