View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 03 iun 2009, 07:22:50
icandoit's Avatar
icandoit icandoit este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 34
Date: 173cm, 62.5kg
Mesaje: 17
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal I can do it this time!

Salut!

Nu am multe kg de slabit, de fapt nici nu ma prea intereseaza numarul kilogramelor, cat felul in care arat si sa scap de burtica.
Pentru asta, m-am gandit sa deschid si eu un jurnal virtual, in care sa scriu tot ce mananc si numarul de calorii, cat sport fac, sa ma motivez cand e mai greu si asa mai departe.

Am inceput dieta de pe 22 februarie, insa datorita intreruperilor si lipsei de disciplina( de ex vreo 4 saptamani in jurul Pastelor n-am mai tinut cont de nimic!) nu am reusit sa slabesc decat 3 kg pana acum. Am pornit de la 65,iar ceea ce mi-as dori eu e sa ajung pe la 57-58, dar repet, mai important e pentru mine sa reusesc sa am un abdomen plat.

Stiu ca trebuie sa am rabdare, ca burtica o am de cand ma stiu, chiar si cand eram mult mai slabuta si nu ma pot astepta sa dispara in cateva saptamani ca prin minune.

Astazi am urmatoarele planuri: la micul-dejun mananc cereale cu lapte, apoi ma duc sa cumpar legume sa-mi fac o supa buna si sanatoasa asta pentru pranz si poate si cina, si intre as vrea sa mananc cate un iaurt sau un fruct. Numar maxim de calorii: 1250. In ceea ce priveste sportul, astazi am program de aerobic o ora si apoi inot tot o ora. De maine doresc sa ma duc in parc sa alerg dimineata( asta de 3 ori pe saptamana in zilele fara aerobic) si sa fac ceea ce se numeste HIIT( High Intensity Interval Training); HIIT inseamna alternarea perioadelor de efort intens cu efort mai mic; de ex 20 de secunde sprint urmat de 1 minut jogging, sau orice alta combinatie. Este o metoda buna pentru ca arde mai multe calorii, si organismul continua sa arda calorii chiar si dupa terminarea antrenamentului. In plus, acest antrenament are avantajul ca e scurt( dar e foarte intens), intre 15-20 de minute.

Ne auzim (virtual) mai tarziu!