View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 19 feb 2012, 11:47:52
Olime's Avatar
Olime Olime este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 31 aug 2010
Locaţie: Praga, Cehia
Vârsta: 39
Dieta: Monty
Date: 160cm, 82.8kg
Mesaje: 735
Aprecieri acordate: 136
Am fost apreciat(a) de 166 ori in 121 mesaje
Implicit Jurnal Olime - un jurnal cu ambitii mari:)

Dragi SLABUTE

Eu sunt Olime, am 27 de ani si 91 kg azi de dimineata, la 1 Ianuarie avand 102 kg. M-am inscris de mult pe Slabute, v-am urmarit cu mareee interes, dar abea acum mi-am luat inima in dinti sa si scriu pe forum. Si asta pentru ca am mare nevoie de suport din partea vostra.
Am inceput un regim personalizat pe 1 Ianuarie, iar pana astazi am reusit sa dau aproape 12 kg si sunt f incantata - o sa ma dau detalii in posturile urmatoare si despre dieta tinuta.
Povestea mea e ciudata, dar sunt convinsa ca au mai trecut si altele prin asa ceva.
N-am fost niciodata slaba slabuta, dar mai de graba bine facuta, in zilele mele bune oscilam intre 57-62 kg, dar ce m-am gandit eu cand am ajuns la 65...ce-ar fi sa slabesc pana la 50 rapid si atunci am inceput minunatul regim cu Herbalife. Foarte multa lume mi-a spus ulterior ca am facut o greseala, ca nu e bun, ca schimba in rau metabolismul, ca bla bla bla...Ei bine intr-adevar intr-o luna am slabit pana la 52 si l-am oprit. In urmatorii 3 ani am inceput sa iau proportii, pana peste 70kg.
In acelasi timp m-am lasat si de fumat si am inceput sa iau si niste pastile anticonceptionale si pot sa zic ca in aproximativ 7 luni am ajuns la 87 kg
Mi-am dat seama de gravitatea lucrului si am incercat diverse diete care functionau pe moment si tot oscilam intre 80-90 Kg.
Nici stilul de viata nu m-a ajutat foarte mult, eram f sedentara, cu fundul in masina mereu, cu un job de corporationista, deci cu fundul pe scaun in fata unul laptop toata ziua.
Anul trecut am plecat din RO si intr-adevar s-au schimbat unele lucruri, alt aer, alta tara, alte tentatii, husbandul e si el in IT ca si mine, mancam amandoi f nesanatos, fast food, cola, dulciuri, etc.
Totul a culminat cu o vizita in RO de sarbatori cand m-am cantarit la niste prieteni si am ramas interzisa cand am vazut 102 kg!!! M-am panicat maxim si pe 1 Ianuarie m-am apucat nu de un regim, dar de un stil de viata mai sanatos, care a dat rezultate foarte bune pana in prezent
Acum m-am hotarat sa incep dieta Weight Watchers si sa-mi calculez mancarea, pare destul de flexi si am auzit multa lumea care a avut rezultate spectaculoase si durabile.

Deci, bine v-am gasit si sper sa am aici tot suportul de care am nevoie ca sa ajung la greutatea mea dorita, adica 65 kg pana la 1 iunie 2012

Va astept cu drag la mine in Jurnal
Olime
Olime, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2028 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1511 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]