Subiect: Jurnal Agneta
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 21 feb 2012, 18:33:32
agneta's Avatar
agneta agneta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 04 feb 2012
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 38
Date: 160cm, 65kg
Mesaje: 74
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Agneta

Buna seara slabutelor! Deja de luni de zile ma documentez de pe Slabute.ro, si nu imi vine sa cred ca exista un site atat de complex, unde se pot gasi atat de multe informatii necesare pentru cineva care doreste sa slabeasca! Jos palaria si tot respectul pentru Slabuta! Va multumesc ca existati si dati-mi voie sa ma alaturi de voi.

Ma numesc Agneta, am 26 de ani, 1.60 inaltime, si momentan 57 kg. Am inceput un fel de dieta amestecata,la inceputul lui ianuarie cand aveam 60 kg care pana acum a dat roade. Spun amestecata, deorece am incercat sa mananc mai sanatos, fara ulei, fara prajeli, cina nu foarte tarziu ( cum o faceam inainte) cat de cat disociat, cantitativ mai putin, la ore fixe si multe salate. Imi place foarte mult dieta WW deoarece regulile nu sunt aspre, si cred ca este unica dieta care as putea sa tin pe timp mai indelungat. In ultimele doua saptamani am incercat doar cu aproximatie sa ma incadrez in cele 18 puncte pe care le am, deoarece nu am cantar de bucatarie..(dar promit sa imi cumpar)Stiu ca nu e bine sa masor asa "ochiometric"dar deja stomacul meu a inceput sa se obisnuiasca cu cantitati mici, si am incercat (cu aproximatie desigur) sa nu depasesc punctajul. In toata perioada asta nici nu m-am cantarit , doar sambata trecuta la o prietena deoarece nu am cantar ( stiu....trebuie sa imi cumpar si cantar) si spre marea mea bucurie am vazut ca am slabit 3 kg.
In ceea ce priveste sportul, am incercat sa ma plimb cat mai mult, de o saptamana am inceput niste exercitii pilates, in viitorul apropiat am sa im fac abonament la piscina si sper din tot sufletul sa ma tin de treaba. Am sa incerc cat mai regulat( daca imi permite timpul) "sa dau raportul"in ceea ce priveste alimentatia, si va rog sa ma trageti de urechi daca gresesc!

cu stima,
Agneta
agneta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2318 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1801 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1802 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]