Subiect: Jurnalul Ralucai
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 24 feb 2010, 15:24:05
OitaVesela's Avatar
OitaVesela OitaVesela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: 1600 kcal + sport
Date: 160cm, 45kg
Mesaje: 3.092
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Jurnalul Ralucai

Imi incep jurnalul astazi, 24.02.2010 la 56kg. Scopul meu totusi nu este sa scad in kg, ci in cm pentru ca pana la urma astia conteaza. De ce astazi? Pentru ca astazi m-am apucat de sport, am in sfarsit bicicleta magnetica . Dupa 2 ore de facut "lego" (strans suruburi, montat, conectat cabluri si degete inrosite) ..victorie! Am pedelat 75 min ( nu stiu cum, nu ma asteptam sa rezist atata si parca as mai fi pedalat), la intensitate medie.
M-am si masurat si se pare ca am mai dat 1 cm jos de pe solduri fata de saptamana trecuta.
Dieta pe care o tin este una hipocalorica, cu multe legume, frcute, cereale, peste, lactate, apa cat cuprinde si fara mancat seara ( asta e o adevarata realizare, nici nu ma mir ca m-am ingrasat dupa ce am mancat aproape un an pe la 12 noaptea ba un sandvis, ba un dulce - si cand zici "un" defapt e o cantitate considerabila). Mai pacatuiesc din cand in cand cu o prajitura, dar nu exagerez.
Stiu ca:
- dietele drastice, frustarea din urma acestora, exagerarile despre imaginea proprie sunt total nesanatoase si de evitat cu orice pret
- toate suntem frumoase, pentru ca frumusetea vine din interior; orice neumultumiri am avea despre imaginea noastra fizica vin din mentalitatea colectiva a unei societati mult prea departe de perfectiune
- daca ma decid sa modific ceva la mine, o fac pentru mine si nu pentru altii sau de gura lumii
- pentru mine, "slabuta" nu inseamna numai kg/cm in minus; inseamna o transformare, o evolutie pe toate planurile, atat fizic cat si mental
- noi defapt nu "scadem", ci crestem. crestem in ochii nostri, ne rafinam atitudinea si obiceiurile, ne rafinam pe noi, vrem ca fizicul sa ne reprezinte cat mai bine partea noastra interioara.

Va astept cu sfaturi si cu critici deopotriva si sper sa ma insotiti pe drumul spre o persoana mai buna( si spre blugii in care nu mai incap).

Cu mult drag,
Raluca
OitaVesela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1807 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1290 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]