View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 21 mar 2012, 17:22:18
Dark_lady's Avatar
Dark_lady Dark_lady este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 iul 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Calcul calorii
Date: 168cm, 93.8kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Dark_lady - Nothing tastes like being thin feels

In primul rand: Bine v-am gasit!

Nu sunt noua in ale slabitului sau in ale forumurilor, dar cred ca imi trebuie o gura de aer proaspat, pentru a o lua de la capat.
Povestea mea, pe scurt: din octombrie 2008 pana in mai 2009 am ajuns de la 87 kg la 65, inainte de nunta, prin mancat sanatos si "curat" si sport, in special bicicleta medicinala, in fiecare zi, de la 15 minute la o ora.
Dupa nunta, n-am mai vazut necesitatea in a gandi inainte de a manca si de la o felie de paine in plus, am ajuns inapoi de unde am plecat, la ciocolata, chipsuri si mancat aiurea si tarziu.
Pe langa delasarea de femeie maritata, s-a mai adaugat si un nou job, cu stresul de rigoare, dulciurile de la magazinul de la parter, pe langa care trec dupa fiecare masa de pranz, tot ceea ce presupune mutatul in casa noua, si altele. Cert este ca la doi ani si aproape jumatate dupa nunta am "pus" inapoi toate kilogramele pentru care am muncit din greu sa plece prima data.
Ce-mi doresc acum: sa renunt la dulciurile in exces (dupa cum se poate vedea din meniurile mele din ultimele zile, fara prea mult succes) ca un prim pas. Apoi sa inlocuiesc fainoasele albe cu fainoase integrale (etapa a doua, dupa stapanirea cu succes a primei etape din plan), urmata de consumarea intr-o mai mica masura a produselor din carne si inlocuirea lor (macas la o masa pe zi) cu fructe si legume.
Dorinta mea este sa ajung la 85 kilograme pana la inceputul lunii mai. Nu e un tel extrem de realist, dar tinand cont ca retentia de apa este mare, 5 saptamani pentru 5 kilograme nu e mult.
Sa vorbim si despre sport: merg la sala, la niste tipuri interesante de exercitii, de 3-4 ori pe saptamana, cate 30-50 minute, in functie de zi si de tipul de exercitii. Imi place, ma simtbine, este faina sala, dar daca nu ma pun pe picioare cu alimentatia, sunt niste bani aruncati pe fereastra si o sa revin la bicicleta mea, care e pe post de cuier in acest moment.

Despre mine: am 1.68m, 26 ani anul acesta, din Iasi, casatorita, fara copii, fara planuri de copii in perioada imediat urmatoare, cu casa, cu catel, cu planuri frumoase de viitor. Sunt incapatanata, increzatoare in formtele proprii, sunt sigura ca o sa reusesc daca-mi propun asta.

Sa avem spor!
Dark_lady, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2261 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1228 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]