View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 26 mar 2012, 20:51:13
Adeline's Avatar
Adeline Adeline este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 22 nov 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: DUKAN
Date: 170cm, 93kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul (Adeline) unui fluture pe-o stea...

Dear Diary,

Este prima zi in care am indraznit sa scriu...desi am doar 23 de ani , am ales sa-mi astern primele notite intr-o alta categorie de varsta , pentru ca sunt destul de nepriceputa in ceea ce priveste forumul...si ce-i drept, sa nu mai pierd timpul avand in vedere ca sunt putin obosita.


Astazi este a treia zi in care , indemnata de o revelatie de moment si de ambitia mea in stare latenta , am inceput sa mananc sanatos.Spun sanatos , pentru ca am ales sa urmez sfatul unui nutritionist...si sa revin , asa cum mai devreme am citit intr-un titlu, la normalitate.


Desigur,normalitatea mea nu este si normalitatea altora...dar ma voi declara pe deplin satisfacuta cand imi voi culege roadele muncii mele.
Ma bucur enorm ca am gasit aceasta portita virtuala, in care lumea nu te judeca si priveste dincolo de toate aspectele cotidiene.Asadar , slabutelor, bine v-am gasit!


Imi doresc sa ma pot integra , sa pot face fata si ceea ce este mai important , sa ma inconjor de oameni care ma pot intelege si ma pot sustine neconditionat, asa cum am remarcat ca se intampla in aceasta comunitate minunata.


Va doresc tuturor cat mai multe reusite!
Am reusit in trei zile sa scad surplusul de greutate cu un kg, dar sunt convinsa ca in timp, cu vointa si rabdare , orice este posibil !

O seara cat mai frumoasa!

Pe maine!

Cu drag,
Un fluturas pe-o stea
__________________
Cred in salvarea umanitatii...in viitorul cianurei!
Adeline, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2861 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2344 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1570 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Adeline; 26 mar 2012 at 20:53:37.