View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 mar 2012, 10:28:42
Pasy's Avatar
Pasy Pasy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 dec 2011
Locaţie: Tg. Mures, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Montignac, o combinatie personalizata pt vegetariene :)
Date: 173cm, 92kg
Mesaje: 687
Aprecieri acordate: 382
Am fost apreciat(a) de 350 ori in 182 mesaje
Implicit Chiftelute raw din migdale si conopida

Chiftelute raw din migdale si conopida

Ingrediente:
- o cana de migdale hidratate 5-6 ore si macinate( eu am inlocuit cu pulpa de migdale de la doua ture de lapte)
- 3 florete de conopida maruntite in robotul cu lama S
- 3 Lg ulei
- 1/2 ceapa tocata fin
- 1 sau 2 catei de usturoi(optional)
- 2 Lg psylium sau fulgi de drojdie inactiva(atentie, nu drojdie uscata la plic)
- putin patrunjel tocat
- sos de rosii facut din: o rosie, 1/2 ardel, 3 catei de usturoi, busuioc si sare, toate blenduite bine
- sare si piper dupa gust

Preparare: Simplu de tot se amesteca toate ingrdientele de mai sus pana se obtine o compozitie maleabila, se formeaza chiftelute(se poate adauga ulei daca nu se leaga sau psylium daca e prea moale) si se pun la dezhidratat, pe calorifer de seara pana dimineata sau in cuptorul cu usa intradeschisa pt 1-2 ore(ca mine, ca nu mai aveam rabdare )

Pofta mare sa aveti
Imagini ataşate
File Type: jpg Chiftelute raw de migdale, inainte de dezhidratare.jpg (231,2 KB, 17 vizualizări)
Răspuns cu citat