View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 04 mar 2012, 10:36:47
Pasy's Avatar
Pasy Pasy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 dec 2011
Locaţie: Tg. Mures, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Montignac, o combinatie personalizata pt vegetariene :)
Date: 173cm, 92kg
Mesaje: 687
Aprecieri acordate: 382
Am fost apreciat(a) de 350 ori in 182 mesaje
Implicit Tort raw cu migdale si crema de avocado

Tort raw cu migdale si crema de avocado

Ingrediente:
Blat:
300 g migdale sau nuci sau amestecate
150 – 200 g smochine

Crema:
2 avocado coapte
2 pere
2 linguri faina de roscove in lipsa se poate inlocui cu cacao, dar e mai sanatoasa faina
1 lingura cacao
1 lingura scortisoara
2 linguri sirop de agave sau miere(cu miere e de faza II)
1 lingura esenta de vanilie

Preparare :
Blat : Se pun migdalele(in prima varianta am facut cu migdale, data viitoare fac cu nuci cu siguranta e si mai si) in blender si se maruntesc, se adauga smochinele taiate marunt si se mixeaza (cu pauze pt a da jos de pe peretii blenderului compozitia) pana se obtine o crema lipicioasa, am transferat crema intr-un bol si am framanatat-o un pic pana s-a facut ca un aluat, am pus in tava de tort(pt ca avea pereti detasabili), se poate folosi si o cutie de plastic sau orice altceva, am pus hartie de copt(se poate inlocui cu folie alim) si am pus aluatul si l-am intins cu podul palmei, iese un blat nu foarte gros.

Crema:
Am curatat avocado, le-am terciuit cu furculita si le-am pus in robot(sau blender) impreuna cu perele curatate, le-am mixat bine bine si apoi am transferat in bol. Am adaugat peste fructe restul de ingrediente si le-am omogenizat. A iesit o crema ffffoarte fresh, bestiala la gust J Am turnat crema peste blat si gata. Am pus la congelator pana a doua zi ( in f-ctie de congelator cateva ore, sa se intareasca) dim am transferat tortul in frigider dupa ce am taiat deasupra cateva felii de pere pt ornament.

Pofta mare !!!

E bestial, chiar daca crema e putin cam moale, am inteles ca se poate intari cu tarate de psylium, o sa incerc data viitoare
Răspuns cu citat