View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 19 apr 2012, 08:33:13
marinella's Avatar
marinella marinella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 04 dec 2010
Locaţie: Torino, Italia
Vârsta: 36
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 64kg
Mesaje: 254
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de disciplina Victoria (victoritsa)

Buna Vicky!
E foarte bine ca ai luat atitudine! De acum trebuie sa te tii de treaba, si acest lucru e cel mai greu! Greu, dar nu imposibil! Asa ca iti urez multa bafta!
In ceea ce priveste yoga...hmmm... parerile sunt impartite. Eu, personal, nu sunt fan yoga. Pe mine alte lucruri ma fac sa ma simt bine spiritual: o rugaciune, biserica, o lectura religioasa, etc. Iar pentru a arde calorii exista atat de multe programe interesante pe care vad ca fetele de aici le urmeaza si acasa, urmarind filmulete de pe youtube. Si la sala se fac diferite cursuri, daca nu iti plac exercitiile la aparate. Un curs care mi-a placut, foarte bun pentru elasticitate si tonifiere este cursul de Pilates. Miscarile se executa lent, cu atentie. Sa spunem ca se apropie putin de Yoga, dar oricum, nu e acelasi lucru.
Stii cum e... fiecare face ce crede k e bine pentru el si ce ii place. Asadar, sper sa gasesti si tu lucrurile benefice tie.
Te pup si Doamne ajuta!
__________________
Doctorul cel mai bun este cumpatul.http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tul-11275.html
marinella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2056 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1539 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1023 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]