View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 15 mai 2012, 20:22:14
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal ana maria gindila

Citat:
Anterior postat de ana maria gindila Vezi mesajul
multumesc fetelor de raspuns, mi-am cumparat paine de la vita star integrala , are un indice glicemic mediu cel putin am citit ca un doctor o recomanda ,iar cu sportul ce am observat eu, de 2 ani de cand fac .de slabit nu slabesti si credeti-ma am tinut de multe ori ca la carte si am schimbat si in fiecare zi faceam altfel de sport dar nu pot sa neg ca te tonifiaza si modeleaza foarte frumos ,eu sincer am slabit cand nu faceam sport si de cand m-am apucat de sport m-am ingrasat trei kg, poate mi-am format muschii dar sa va spun sincer dupa o ora jum de antrenament aveam cu un kg mai mult pe cantar si uite asa dim mancat 2 mere la pranz o salata mixta cu pui fara ulei decat cu legume si seara grill 200 de g pui cu salata verde si mancam la 3 ore dupa antrenament nu stiu de unde am facut kg alea asa ca sincer o las usurel cu sportul ...si mai am prietene care au patit ca mn
Sa stii ca te contrazic. Sportul nu poate sa iti faca rau si nici sa te ingrase. Mai bine gandeste`te unde ai gresit.. Poate ai mancat mai mult, poate ai mancat dulciuri gandindu`te ca nu se depune daca faci sport.. sau poate ai facut prea mult sau prea greu.. ori mai exista posibilitatea ca grasimea sa se fi transformat in muschi.
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]