Subiect: Jurnal Ludmila
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 28 sep 2012, 13:35:04
liudy9k's Avatar
liudy9k liudy9k este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 19 aug 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Scarsdale
Date: 175cm, 96.5kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Ludmila

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul


Buna Ludmila,

Aceste cereale nu au zahar, nu?
Mi se pare interesant planul tau. Ma bucur ca ai timp si pentru gustari. Eu iti recomand niste ciocolata amara, fructe, seminte, nuci, etc. Nu ocupa asa de mult loc in geanta precum caserolele si sunt hranitoare.

Nu te astepta sa faci totul corect din prima, acorda-ti timp pentru aceasta schimbare, chiar daca mai faci unele abateri, continua si incearca a doua oara sa nu o mai repeti.

Ce ai mancat astazi?
Buna Marina!
Nu stiu daca aceste cereale au zahar... cred ca au doar zahar din fructele uscate.
E adevarat ca este foarte greu sa te tii de treaba. Ieri am fost foarte multumita de mine, dar astazi am avut o zi cumplita din toate punctele de vedere. Mi s-au dat peste cap toate planurile stand la cozi, alergand dintr-un colt al bucurestiului in celalalt dupa tot felul de adeverinte si, neavand ocazia sa mananc cum mi-am propus... am mancat o negresa, o gogoasa si vreo 300 grame de struguri. 1205 calorii. Mi-e deja mega rau de la atata dulce... Am baut un litru jumate de apa, am mers cel putin 2 km pe tocuri prin soare, am urcat scarile la metrou la Aviatorilor si la Aparatorii patriei de vreo 6 ori. Sunt lesinata. Abia acum 5 minute am ajuns la birou unde e racoare si bine. A fost o zi groaznica ... abia astept sa se termine. Singura satisfactie e ca pana la urma toata alergatura s-a terminat si am rezolvat ce mi-am propus.

Pe la sase poate mananc putin piept de pui cu salata de varza. Sau o salata cu ton. Inca nu m-am decis. Desi acum simt ca nu as mai manca nimic...

Nu stiu cum as putea sa inchei cu brio aceasta saptamana. Diseara fac curat in casa si sper sa ma mai relaxez un pic.

Cam asa sunt toate sfarsiturile de saptamana la mine... Ma rog sa iasa bine la calorii aniversarea de maine a colegei mele, care ne-a invitat la un gratar. Si duminica dimineata tre sa depun toate eforturile sa ajung la sala. Luni e iarasi zi de cantar. Doamne ajuta!
liudy9k, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2352 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1061 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de liudy9k; 28 sep 2012 at 13:43:55.