View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 02 oct 2012, 13:27:27
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal de "Buna dimineata!". Istoria nu se va mai repeta.

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Buna! Asta e chiar tare, cu mancatul de dimineata Cu timpul, daca tii mai mult la tine si iti pasa mai mult de cum te simti tu in propria piele, nu de parerea altora, vei invata cum sa te aperi de astfel de replici.

O intrebare cum e aceea nu arata decat ignoranta cu privire la niste reguli foarte simple ale nutritiei.
Eu le-as fi raspuns asa: Organismul uman e o "masinarie" care are nevoie de combustibil ca sa functioneze, ba chiar combustibil de calitate adaptat cererilor lui -ia sa incerce ele sa porneasca o masina cu ulei de floarea soarelui...nope, nu merge cu orice
Orice persoana documentata si orice specialist va recomanda ca ziua sa fie inceputa cu un mic dejun; conteaza cantitatea, dar si calitatea acestuia; exista metabolisme care ard orice tip de mancaruri si unii se pot considera astfel mai "norocosi", insa doar aparent, deoarece cu timpul pot constata ca mancarea de proasta calitate le afecteaza pe interior si chiar pe exterior la un moment dat- calitatea tenului, a pielii.

Dupa cum spuneam, conteaza, la sfarsitul zilei, cum te simti tu cu tine si pe asta trebuie sa te bazezi, in viata nu trebuie sa astepti ca lumea din jur sa iti creeze conditii favorabile, ca s-ar putea sa le astepti la infinit...fii tu cea pe care sa te bazezi mereu.

Eu merg la serviciu cu mancare facuta de acasa, gustari de morcovi, legume, migdale, fructe etc, in timp ce in jur colegii merg dupa pizza, inghetata sau prajituri...se poate, numai sa fie o chestiune de alegere personala, din convingere, nu din obligatie.

Chiar daca nu iti iese din prima, persevereaza si sigur vei obtine mai multe beneficii decat iti imaginezi.

Mult succes!
Anca,draga, i'm your chaserTe tot urmaresc si vreaus a iti spun din nou ca iubesc felul in care scrii, sfaturile si incurajarile tale. Am invatat si inca mai invat de la tine foarte multe, imi ridici moralul chiar daca mi te adresezi mie,chiar daca nu Ma bucur atat de mult ca esti aici, cu noi

Si nu rade, nu te mira, si eu am intalnit persoane multe uimite ca "mai mananc si dimineata"
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]