View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 15 mar 2010, 23:25:12
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit re: Flory05-Vreau sa slabesc sanatos

Citat:
Anterior postat de flory05 Vezi mesajul
Multumesc mult pentru incurajari, inseamna mult pentru mine. Intr-adevar, cand slabesti si vezi ca arati mai bine sau ca poti sa te imbraci cu un anumit articol vestimentar te face sa te simti mai bine, capeti mai multa incredere.. Ianna, felicitari pentru kg pierdute, voiam sa va intreb, cam in cat timp a-ti slabit si mai exact cat? Eventual daca ma puteti ajuta cu cateva variante de meniuri si cu o intrebare, sarmalele de post doar cu orez si ciuperci sunt mai de dieta? ca auzisem ca nu e bine sa mananci orez sau cartofi chiar fierti. Multumesc si spor la ardere de calorii!

flory eu aproape intr-un an ...si precum vezi inca nu s-a incheiat lupta...si exact cat vezi la ticker ..aprox 30 kg...poate chiar mai mult ca nu am avut curaj sa ma sui pe cantar cand am iesit din spital dupa nastere...plus o luna de stres dupa nastere de era sa pierd si laptele... plus plus... deci eu zic cca 30 de kg de cand am inceput sa ma uit mai insistent in oglinda

de meniu...depinde si de dieta..eu am trecut prin cateva...unele cu rezultate mai frumoase decat altele... dar totul se rezuma la cat de constiincioasa esti.... cat de mult doresti sa slabesti...si cat de informata esti asupra dietei respective (fie doar si hipocalorica)

acu depinde din c p d vedere al dietelor privesti sarmalutele... dar oricum o dai ... sarmalutele aduc multe calorii...ptr ca nu ne putem rezuma la una singura si fara paine, fara smantana sau fara mamaliga
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]