Subiect: Jurnalul Anne10
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 24 apr 2013, 09:36:44
Anne10's Avatar
Anne10 Anne10 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2013
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Personala!
Date: 159cm, 68.9kg
Mesaje: 793
Aprecieri acordate: 195
Am fost apreciat(a) de 472 ori in 350 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Anne10

Citat:
Anterior postat de stefy2009 Vezi mesajul
Buna Ana Felicitari pentru kilogramele slabite , si la cat mai multe inainte Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea Este foarte important , ca mama de fetita , sa-i dai un exemplu in ceea ce priveste alimentatia , sa o inveti de mica cum sa aiba grija de corpul ei Esti un exemplu pentru ea . Eu nu prea am parte de sustinere din partea parintillor , asa cum ai povestit si tu ei imi zic : ca daca eu sunt la dieta sa ma abtin eu , ei pot sa manance ce vor . Si este destul de greu sa te abtii cand ai si o sora de 6 ani care mananca mai mereu cate ceva dulce . La unele dulciuri deja am devenit imuna , cu altele mai am de luptat
O zi frumoasa O sa mai trec pe la tine
Multumesc mult de vizita si pentru felicitari!Te mai astept cu mare drag pe aici! Si tu sa ai succes in tot ce iti propui . Acum sunt bine,fiindca stau decat cu sotul si fetita si pot gati ce imi doresc, cate o data gateste si sotul ( chiar foarte bine) la prajituri nu se pricepe ma lasa pe mine (cand avem pofta de ceva dulce fac mai bine in casa cu cat mai putine calorii si cat mai sanatoase). Si eu incerc sa ma abtin cat mai mult de la dulciuri; iar cand ies pe afara cu Alexandra imi pun dupa mine cateva gustari sanatoase (alune crude/biscuiti facuti de mine in casa/fructe) in caz ca pote stau mai mult si mi se face foame sau poate imi iese vro patiserie in cale sa rezist tentatie de a cumpara tot felul de prostiuare.
Iti doresc o zi cat mai activa si sanatoasa!
Anne10, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Anne10:
rozica1965 (24 apr 2013)