Subiect: Laura's journal!
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 25 mai 2013, 19:53:58
laura 87's Avatar
laura 87 laura 87 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mai 2013
Locaţie: Campulung Moldovenesc, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Peronalizata
Date: 171cm, 102.4kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 28 ori in 18 mesaje
Implicit Re: Laura's journal!

Citat:
Anterior postat de azra Vezi mesajul
Buna Laura,bine ai venit in comunitatea noastra
Aici vei gasi mult sprijin,multe prietene si multe informatii.
Cu putina ambiitie si putina miscare o sa slabesti frumosIn legatura cu meniul tau mi se pare ca mananci fff putin si nu pot intelege ca un nutritionist poate da astfel de meniuri..eu daca as manca asa putin as muri de foame..si nu as rezista sa mananc zilnic aceleasi lucruri,m-as plictisi si nici sanatos nu mi se pare.
Oricare iti este alegerea noi iti suntem alaturi,
Bafta la slabit
Buna Ma bucur de vizita! Si eu sunt sigura Ca voi reusi ce mi-am propus! Mai ales ca am si ajutoare! Pai in legatura cu meniul meu... faptul ca se repeta timp de 2 saptamani asa a fost proiectat de la inceput, pe mine nu ma deranjeaza pentru ca am o rutina zilnica si nu trebuie sa mai imi bat capul cu ce voi manca maine Asa functioneaza la mine, trebuie sa mi se dea exact ce si cat pot manca, daca ar fi sa imi fac eu meniul nu as reusi sigur sa fiu corecta! Astfel 2 saptamani mananc astfel, apoi urmatoarele 2 saptamani se schimba total gama de alimente si tot asa, in plus e sanatos pentru ca are toate grupele de alimente de care are nevoie organismul :paine, lactate, carne, legume si fructe Singura mea vina este ca eu nu mananc cantitatile pe care mi le-a dat... pentru ca nu pot... regimul ar insuma 1400 de calorii pe zi insa eu nu pot manca efectiv cantitatile date, ar trebui sa pap 100 de grame de cascaval dimineata, 250 de grame de fructe la G1 si 250g la G2, 150 de grame de carne la pranz si 300g salata, si seara ar trebui sa mananc 100g de urda sau cas cu rosie sau castravete sau salata de cruditati... So...eu l-am diminuat un pic dar am grija sa nu am mai putin de 1000 de calorii. Si nu...mie nu imi este foame Cred ca m-am obisnuit
Multumesc de grija si sustinere si te mai astept pe la mine prin casuta!
__________________
Laura's journal
laura 87, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
laura 87, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2412 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1895 kcal/zi. Pentru a slăbi 8 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 346 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]