Subiect: Jurnal Anna531
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 19 iun 2013, 14:49:35
Anna531's Avatar
Anna531 Anna531 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 iun 2013
Locaţie: Craiova, Romania
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 85kg
Mesaje: 19
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 6 mesaje
Implicit re: Jurnal Anna531

Citat:
Anterior postat de Lauragirl Vezi mesajul
Buna Anna bine ai venit si spor la toate ce le vreiFiecare dintre noi a avut problema aceasta,cu lipsa motivatiei,dar crede-ma ca dupa ce incepi si o sa mentii un timp noul plan alimentar,iti vei da seama ca el e defapt un nou stil de viata si nu o sa-l mai vezi ca pe un lucru ce esti obligata sa-l faci,el o sa fie aliatul tau cel mai mare Noi te sustinem si sunt sigura ca o sa reusesti in lupta ta cu kilogramele nedorite Inca odata iti doresc spor la treaba!
Heii multumesc pentru sustinere si pentru vizita. Stiu intr-un fel ca odata ce rezultatele o sa fie si mai vizibile o sa imi doresc si mai mult sa continui, dar acum desi imi repet asta, nu pare sa functioneze prea bine . Oricum, acum sunt bucuroasa ca v-am gasit si sper sa ajung sa spun ca sunt o slabuta fericita . O zi frumoasa in continuare:*
__________________
Jurnal Anna531 <3

"Are your excuses more important than your dreams?"
Anna531, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2177 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1660 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1403 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]