Subiect: Baile relaxante
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 26 mar 2010, 22:28:37
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: baile relaxante

Reteta pentru dusul de relaxare

Apa fierbinte ne creste temperatura corporala, fapt ce ne relaxeaza si ne face somnorosi. In afara de apa fierbinte, iata ce-ti mai trebuie pentru un dus relaxant de seara:


Investeste intr-un cap de dus de calitate

Un dus poate fi placut sau groaznic, in functie de presiunea apei. Dusul e o chestie pe care o facem zilnic, deci nu are rost sa te zgarcesti la capul de dus. Cumpara-ti unul care poate face si masaj, pentru relaxarea muschilor si incheieturilor.

Curata-te cu aromele tale preferate

Una dintre cele mai bune parti ale baii e ca-ti poti inmuia corpul in tot felul de solutii cu proprietati calmante, precum lavanda sau vanilia. Noroc ca acum exista si geluri de dus cu uleiuri folosite in aromaterapie, care au acelasi efect.

Fa yoga in cabina de dus

Nu e vorba sa stai ca pisica sau sa saluti soarele din baie, ci sa faci lucruri simple din tehnica yoga, precum respiratia adanca, inchiderea ochilor si imaginarea unui loc linistit, exotic.

2. Reteta pentru dusul de revigorare

Multi oameni se bazeaza pe dus pentru a-i trezi dimineata. Totusi, cateva picaturi de apa nu sunt de ajuns pentru a alunga somnul, ci mai sunt necesare cateva trucuri.

Foloseste miresme active in gelul de dus si in sampon

Asa cum vanilia si lavanda sunt miresme ce relaxeaza, exista unele arome care trezesc simturile. Menta si lamaia sunt bune in special pentru a alarma creierul ca e timpul sa se trezeasca. Menta are si efect de racire asupra pielii, care stimuleaza intreg organismul.

Pune muzica antrenanta

Distractia la dus creste exponential cu o muzica buna. Alege muzica ce te binedispune, cantece pe care le poti fredona si tu, si demonstreaza-ti talentul muzical.

Nu folosi apa fierbinte

Dusurile fierbinti ne pregatesc de somn, asa ca nu-i o idee buna sa incerci sa te trezesti cu apa fiarta. Cel mai bun este dusul scotian (alternarea apei fierbinti cu cea rece), care imbunatateste circulatia sangelui prin corp, facandu-ti creierul mai alert.
da...prefer dusul, categoric
ele.ro
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat