Subiect: Jurnal Mihastef
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 02 ian 2014, 21:43:03
mihastef's Avatar
mihastef mihastef este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Rina's 90
Date: 160cm, 79kg
Mesaje: 153
Aprecieri acordate: 45
Am fost apreciat(a) de 104 ori in 85 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mihastef

Butterfly merci pt sfat.Adevarul este ca am ales dieta Rina pt ca-mi permite sa mananc si dulciuri si paine si cartofi si paste,ceea ce-mi place mie,chiar daca sunt in cantitati moderate.Ma gandesc ca astfel cu aceasta dieta nu ma voi simti frustrata.Sper sa reusesc.Cu sportul stau c-am prost din cauza lenei,e mult pana ma mobilizez ca apoi nu ma mai opresc.Am si o bicicleta eliptica,de vreo 6 ani,care acum sta in pod ca in casa nu prea am loc de ea pt ca este cam mare si ma enerveaza ca face zgomot si nu o pot folosi cand doarme fiica mea pt ca o trezesc.
Ce nu prea imi place la aceasta dieta este ca dimineata trebuie sa mananc fructe si nu sunt chiar fan,de obicei nu prea iau micul dejun.
Oare este bine daca beau si ceaiuri pt slabit,sau sa le evit.Si nu stiu daca sunt capabila sa tin acea zi de apa,cred ca o sa lesin,mie de obicei cand imi este foarte foame si nu mananc mi se face rau.
__________________
Jurnal de slabit Mihastef


mihastef, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1982 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1465 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui mihastef:
rozica1965 (03 ian 2014)