Subiect: Jurnal Almara
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 27 feb 2016, 13:45:34
Almara1's Avatar
Almara1 Almara1 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2016
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 65
Date: 157cm, 63.8kg
Mesaje: 545
Aprecieri acordate: 1.713
Am fost apreciat(a) de 956 ori in 486 mesaje
Implicit Re: Jurnal Almara

Citat:
Anterior postat de orhidee Vezi mesajul
Eugenia, bine te-am gasit in casuta ta! S-o stapanesti sanatoasa!
Am citit cu atentie primul tau mesaj... Am citit interviul cu dr. Roman Morar! Interesant! Il voi ruga pe sot sa-l citeasca si el... Si el a fost diagnosticat cu diabet, dar nu a luat pastile... veganismul l-a salvat! Acum are glicemia foarte buna! Totusi sunt atenta sa nu-i prea dau alimente cu indicele glicemic mare... Am citit si despre Diavit... ma gandesc ca daca l-ar lua (bine ca e din plante ca altfel, nu) as putea sa-i introduc incet-incet cantitati nu foarte mari si din alimentele cu indice glicemic mare... Cuget la aspectul acesta!
Multumesc

De aceea am si pomenit de dansul ca ma gandesc sa fie de folos si altora ceea ce a descoperit dumnealui si macar atata cat inca il avem printre noi sa ne ajutam de bunavointa si stiinta lui.
E in varsta (cred ca are spre 80 ani, am gasit CV-ul dansului pe net) dar e atata de verde incat ar putea sa-l invidieze multi tineri.
Cand am vazut ca citeste fara ocelari, iar eu am 3.5 dioptrii....
E mare batalia pe Diavit, in fiecare zi la orele 12 dansul vine la facultate, unde are un modest cabinet (si el este la fel de modest!!! asta arata valoarea unui om de fapt, prima data ii serveste pe Diavit pe cei care vin sa-si cumpere pentru ei, chiar si din Constanta vin oameni, apoi, ceea ce ramane imparte in mod egal intre reprezentantii farmaciilor (si sunt multi!!!).
Ultima data cand am fost la dansul statea nauc si se mira ca nu ii ajunge Diavitul, mirandu-se cat de multa lume bolnava exista, apoi -stand un pic pe ganduri- zicand ca de fapt la felul in care mancam si la ceea ce mancam suntem inca prea putin bolnavi si ca daca continuam in halul asta (pesticide, chimicale, hormoni, E-uri si toate nenorocirile pe care ni le baga in mancare industria alimentara de azi) in 30 ani suntem pe cale de disparitie
Eu ii dau dreptate in tot ce spune.
Trebuie sa ne reintoarcem la felul de a se hrani, de a munci si de a trai al parintilor si bunicilor nostri, daca vrem sa traim sanatos, sa nu ne fie viata un chin.
A zis sa ne amintim ce am vazut in copilarie la bunici. Ce si cum mancau ei, aia sa facem si noi. Cum traiau ei, neavand nevoie de atat tehnologie cata folosim noi azi, si de trebuie si de nu trebuie....
Trimit mesaj.
Almara1, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1764 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1247 kcal/zi. Pentru a slăbi 2-3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1248 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui Almara1:
corinnef (17 mar 2016), kartika (27 feb 2016), marilo (28 feb 2016), orhidee (27 feb 2016)