View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 21 apr 2010, 13:52:45
medeeams's Avatar
medeeams medeeams este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 21 ian 2010
Locaţie: Arezzo, Italia
Vârsta: 45
Dieta: Monti
Date: 167cm, 62kg
Mesaje: 1.049
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Jurnalul meu medeeams

Salve..incep prin a spune ca ..imi plac culorile(de asta...le schimb tot timpul)
Ma numesc Alina(medeeams e fiica mea medeea maria) .Probleme cu greutatea nu am avut decat inainte si dupa nastere..adica pe la 26-27 ani...in facultate aveam 47-50 chiar 52 varia tot timpul..apoi am locuit in Italia pentru o perioada de 6ani..si acolo s-a produs ingrasarea:paste mancaruri noi,aer curat...si asa ajusesem pe la 62-63kg.Am plecat asa in sarcina (spre rusinea mea..)si bineinteles in sarcina am acumulat muultekg..de am ajuns pe la 80..cel putin in ultima luna de sarcina..eram maare!Apoi dupa sarcina,alaptat...am ajuns pe la 70..am inceput sala intens cate 2h zilnic,inclusiv sambata si duminica(eram disperata sa slabesc),insa spre nefericirea mea..stresul era maxim(incepusem drumul afacerilor la o luna dupa nasterea fiicamii)+dieta(eram atenta la ce mancam..eliminasem paine si mancat seara) am reusit sa ajung la 66kg.Am incercat si dieta Nicoletei Luciu..si multe altele in care slabeam cateva kg si le puneam la loc..
Intr-o dupa amiaza ma hotarasem sa merg sa-mi iau blugi...si..disperare dupa extenuarea sotului si multe perechi de blugi probate am iesit in lacrimi si extrem de suparata pe mine.Am cumparat 7tricouri si nici o pereche de blugi.Eram siderata de acest aspect..nu ma asteptam sa nu gasesc,nu ma vedeam asa de grasa Trebuia sa fac ceva!!!
O amica imi trimisese cartea lui monti...si dupa, v-am gasit pe voi..si uite asa sper sa ajung macar la 55kg(acum am64.5).
Incerc sa nu am abateri,le am pt ca sunt la inceput,pt ca sunt foarte hotarata sa ajung acolo unde simt ca-mi este locul,cu toate ca sustinatori in casa nu amSper sa reusesc !Tineti-mi pumnii!!!
medeeams, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1986 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1469 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]