View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 23 apr 2010, 21:22:21
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal pofticios - Viviana

Citat:
Anterior postat de Viviana Vezi mesajul
Ohhh !
Sincera sa fiu nu ma asteptam ca , la cateva minute dupa ce am postat acel " textulets " sa primesc cateva raspunsuri . Paii .. apa beau foarte multa inca mai aud din cand in cand replica mamei " vei face broaste in burta " o sticla de 2 litrii mi se pare putin .. Uitasem se spun ca am 5 ani de cand fac handball , insa degeaba alerg eu si dau tot din mine dimineatsa sau dupa.amiaza la antrenament cand seara mananc nelipsitele feluri de mancare si dulciuri plus suc bla bla !
Ce.i drept am cam renuntat la carne sau prajeli d.astea ca m.am plictisit de ele
Aaah .. Dumnezeule ! si dulciurile care.mi fac cu ochiul la fiecare magazin :O sa renunts la ele ?! definitiiiiv ?! :O Damn ! Ei bine , voi incerca sa ma abtin de la painea calda si frumos mirositoare , de la fast.food.urile care mi se par cea mai rapida " masa " intre antrenamente , si sucurile atat de colorate si tentante . poate poate scap si eu de cateva kilograme ! .
Am auzit de la o prietena ca mananca doar dimineatsa 1 mar , 2 , si seara cam la fel .. iar intre mese daca ii e foame bea apa .. Ce.i drept .. n.ar fi asa de greu ,desi mi se pare o dieta " drastica " .. prea dintr.o data sa renunts la toate .. si apoi ! eu nu reusesc sa ma obisnuiesc sa mananc dimineatsa . Offf Offf ! E " grele " cu solduletsele si sunculitsa asta !

Vivi lasa dietele minune...ca asa cum slabesti de repede...tot la fel de repede pui kg la loc.

Avand in vedere ca faci handball ( inca mai faci,nu?) nu cred ca "miscarea" - arderea caloriilor - este problema la tine, ci consumul caloriilor - cate calorii -din mancare, cu precadere dulciuri si porcarii- bagi in tine.

Ti-as recomanda doar o dieta pe renuntari si pe nr calorii. La modul ca iti propui sa reduci si apoi sa renunti complet la tot ce inseamna mancare nesanatoasa. Acum ...vorba aia... o mica ciocolata sau o felie de tort din cand in cand e ok...dar nu zilnicDieta in cauza e cea hipocalorica - singura care nu face restrictii de cat la limitele de calorii impuse de tine. Tare as vrea sa vad un meniu de-al tau acum...cand inca nu esti la dieta, ca sa imi dau seama clar "unde" ar fi buba.

__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]