View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 01 mai 2010, 09:16:06
ras_cristalin's Avatar
ras_cristalin ras_cristalin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 aug 2009
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mancare sanatoasa
Date: 171cm, 84.3kg
Mesaje: 6.253
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 79 mesaje
Implicit Re: Jurnal Despi - Vreau sa ma simt bine in pielea mea !!!

Citat:
Anterior postat de Despi Vezi mesajul
Hello ras_cristalin ,multumesc pentru caldurosul "bun venit "..Am sa incerc ,incet ,incet..sa ma ajute Dzeu sa nu mai ma uit la ce mancaruri face soacra-mea ,sau sa-mi vina tot felul de idei sa fac eu mancare sau prajituri ,ca tare-mi place sa gatesc...dar numa` d-astea "sanatoase",de-ti tin de foame :-l..Eh ,voi sunteti precum niste mamici grijulii ,dar din proprie experienta iti spun ,ca mamicile tre sa traga si putin de urechi ,cand vorba buna n-ajunge..Glumesc..eu cre ca ar trebuii sa fiu trasa totusi ,ca sa ma mai trezesc la realitate din cand in cand. pupici !
Stiu ca mai trebuie sa cobori militaria din pod uneori stiiiiu...
Ce voiam eu sa spun e ca trebuie sa cauti si sa gasesti in tine o resursa care sa te tina mereu atenta la ce mananci, cata miscare faci. Un motoras care sa nu se opreasca sau daca se "ineaca" din cand in cand si "tuseste" (spre ex. daca o sa crezi ca nu mai poti imbunatati nimic la tine, e totul pierdut, nu mai vrei sa slabesti pentru ca e prea greu etc), tu sa ai puterea sa-l aprinzi din nou. Sa nu consideri niciodata "azi am gresit, am mancat o ciocolata... deci am dat gres". Mai degraba sa zici "maine voi incepe din nou cu forte noi si voi avea rezultate mai bune"
Poti face o gramada de miscare cu fetita ta, e un punct in plus. Abia astept sa am si eu un gandacel mic si vesel cu care sa ma joc.
__________________