View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 11 mai 2010, 13:51:23
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Va rog sa ma ajutati in lupta cu kilogramele - Artyx93

Citat:
Anterior postat de artyx93 Vezi mesajul
Buna!
Va multumesc tuturor pentru ca v-ati facut timp sa treceti prin dosarul meu .
Pai despre alimentatie sa discutam:
Mesele sunt putin haotice in privinta orei ..... . Mancarea consumata reprezinta cam majoritatea mancarurilor gasite in comert..... Eu nu obijnuiesc sa cumpar de la fast food dar acasa am obijnuinta de a manca un ou prajit sau niste cartofiori in tigaie ..... Cat despre hidratare cu rusine va spun ca zilnic beau suc carbogazos (Coca Cola) ..., am incercat sa ma abtin sa nu cumpar dar nu reusesc...... e ceva in creierasul meu .
Si despre sport putintica taina:
Sport...nu practic un sport anume ....obijnuiesc sa ies seara cu baietii la un tenis sau la un foball in curtea scolii ...dar asta nu se intampla zilnic.
Vreau sa va spun ca de miercurea trecuta de pe data de 5 mai 2010 am inceput un regim si vreau sa ma sfatuiti daca e bine sa il continui in ritmul acesta: Manac foarte putin pe zi , painea am excluso definitiv din alimentatie, dupa ora 19:00 seara nu mai mananc deloc, si am inceput sa alerg si sa sar coarda; Dar acum dupa aproape o saptamana ma simt foarte slabit .. simt palpitatii ale inimii ...parca nu mai imi pot controla corpul.... .
Va astept cu pareri si noi sfaturi legate de problema aceasta ... pana atunci tot binele din lume si succes in batalia dvs !
Tavi , daca te simti slabit, inseaman ca mananci muult prea putin...mare greseala, pe care am facut-o si eu odata mancand un fruct su supa de leguyme...atat pe zi...si am lesinat pe strada....concluzia, Tavi, e sa pui mana sa mananci bine, mai ales ca la varsta asta(inclusiv eu) suntem inca in crestere, noi fetele pana la 20 maxim, baietii pot depasii 22 de ani, deci tu esti oficial in crestere....ce regim ti??? uite foloseste calculatorul nostru de calorii si cauta alimente sanatoase pe care le poti manca...si fa in asa fel incat sa nu scazi sub 1000 cal /zi....ca altfel se numetse infometare si o sa ajungi sa te culeaga colegii de pe strada....de la nemancat destul vin si palpitatiile, nu d ela sport, ci combinatia mancat f putin si sport....ai grija ca risti foarte mult sa-ti slabesti nu numai organismul , ci inima.....nu vrei sa stii cati copii au facut stop cardiac pe chestia asta....asa ca pune mana si mananca bine si sanatos....incearca sa nu scazi sub 1000cal, ca e grav daca scazi
Si foarte bine cu sportul...saritul corzii si alergatul...excelente....dar incearca sa mananci .....uite: incearca o dieta south beach, sau ceva personalizat: fa un tabelas cu zilele saptamanii si incearca sa vezi: o zi mananc asta, pranz mic dejun, gustare si cina pana in ora 19 , ziua urmatoare manac asta ....si lipeste tabelu pe usa sau pe frigider....o sa fie mult mai bine si sa vezi ce bine o sa te simti Bafta
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat