Subiect: Psoriazis
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 21 mai 2010, 16:52:32
doru's Avatar
doru doru este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Visez la stil de viata 100% sanatos :)
Date: 180cm, 76.2kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Psoriazis

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Alifie preparata din: suc de rostopasca 5 gr sau suc proaspat de nalba 5 gr, amestecat cu 50 gr osanza de porc. Cu aceasta se vor unge de 2-3 ori/zi zonele afectate.
- Se ung zonele afectate de 2-3 ori/zi cu urina proaspata a persoanei bolnave timp de 10-15 zile. Dupa o pauza de 10 zile se poate relua procedura.
- Se scoate din alimentatie obligatoriu cartoful.
- Se consuma infuzie de tataneasa o cana/zi.
- Se consuma infuzie de rostopasca o lingurita la 250 ml apa clocotita. Se ia cate o lingura din 3 in 3 ore.
- Se fac bai de cimbru, pelin, soc, busuioc, patlagina, galbenele, urzica, cicoare, mesteacan, coada racului.
- Se face cura interna cu ulei de seminte de in timp de 21 de zile cate 7 linguri/zi, apoi doza de intretinere: 2 linguri/zi.
- Baie generala cu sare grunjoasa in fiecare seara.
- Plagile se spala de 2-3 ori/zi cu infuzie de galbenele si se ung cu o alifie preparata din: cativa catei de usturoi proaspeti, curatati de coaja si zdrobiti, amestecati cu putin ulei de susan pana se obtine o pasta omogena. Acest tratament stopeaza evolutia bolii si plagile incep sa se restranga.
Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Boli de piele grave, psoriazis, acnee
Timp de 30 de zile se ia tinctura din boabe de soc. In prima zi se ia o lingurita diluata in jumatate de pahar cu apa dimineata pe stomacul gol. In a doua zi , se iau 2 lingurite,si tot asa pana in a saptea zi cand se iau 7 lingurite si se mentine aceasta doza pana in a 30-a zi.
Prepararea tincturii:
se stoarce un suc din fructele de soc neajunse complet la maturitate (au culoare rosie spre violet). Sucul se combina in proportie de 1:1 cu alcool alimentar de 90°, apoi se pune in sticle mici inchise la culoare.
Preparatul are actiune de dezintoxicare extrem de puternica, favorizand vindecarea acestor boli.

Ceai pentru psoriazis
Se face un amestec in parti egale din: cimbrisor, coada calului, galbenele, trei frati patati, urzica. Se face infuzie dintr-o lingurita la o cana (250 ml) apa, 10 minute. Se bea 1 si 1/2 ceai/zi.
Ceai pentru tratamentul extern al psoriazisului
Se face un amestec din: 40 gr coaja de salcie, 40 gr scoarta de stejar, 20 gr seminte de in, 20 gr flori de arnica, 20 gr flori de galbenele, 20 gr flori de ventrilica, 20 gr flori de lumanarica, 20 gr radacina de scai, 20 gr fructe de ienupar.
Se pune o lingura de amestec in 300 ml apa clocotita. Se lasa 15 minute la infuzat. Se strecoara. Se inmoaie bucati de tifon in infuzia calduta, se storc si se aplica pe zonele afectate. Compresele se schimba o data la 30 minute.
Multumesc Fulguta pentru sfaturi
doru, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat