View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 27 mai 2010, 08:06:48
lovemyself's Avatar
lovemyself lovemyself este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Personalizata
Date: 160cm, 58kg
Mesaje: 1.078
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal: NU total anorexiei, subnutritiei, regimurilor prostesti - Deadcountess

Buna dimineata si sa iti stapanesti cu bine casuta

Nu vreau sa pornesc si eu cu aceleasi idei de genul "esti prea slaba cum sa mai vrei sa dai jos inca"

Eu am trecut prin astfel de faze..eram foarte slaba toti din jurul meu mi-o spuneau dar eu vroiam ceva mai mult..niste sunculite acolo care,by the way existau doar in capul meu, reuseau inca sa ma obsedeze.

Acum iti spun sincer,nu imi mai doresc sa mai am greutatea aia..am avut de la 42 pana la 60 de kg( asta prin adolescenta)
De ce nu as mai vrea? pentru ca intervin anumite repercursiuni negative si nu faci decat sa-ti transformi propriul tau organism in cel mai aprig si asiduu dusman al tau.
Cu 43 de kg nu ai cum sa faci fata activitatilor zilnice,in sensul unui randament optim sua chiar daca ai impresia ca o faci, cand nu te astepti cazi..apar fel si fel de complicatii spre exemplu imunitate la pamant, senzatia de frig in permanenta, predispozitia de a deveni depresiva e destul de accentuata pentru ca supunem organismul la un stres permanent,nu e tocmai foarte usor sa te mentii la 43 de kg.
Toate astea (mai sunt,am enumerat cateva) pana in momentul in care cedezi si apoi greu te mai ridici..eu asa am ajuns in pragul bulimiei,pentru ca dupa atatea restrictii a urmat partea asta.

Eu stiu ca ma enervam extrem de mult cand toti dar toti imi spuneau.."esti prea slaba ia si mananca".asa ca nu am sa ti-o spun si eu..
Nu imi doresc decat sa fii sanatoasa si sa ajungi sa te simti cu adevarat bine cu propria persoana

Numai bine!
__________________
Nemancat noaptea II -Alexandra-
lovemyself, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1917 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1400 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de lovemyself; 27 mai 2010 at 08:09:35.
Răspuns cu citat