Subiect: Jurnal kaylla
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 28 mai 2010, 10:38:40
kaylla's Avatar
kaylla kaylla este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mai 2010
Locaţie: focsani, Romania
Vârsta: 35
Dieta: scarsdale
Date: 160cm, 69kg
Mesaje: 26
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal kaylla

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Kaylla mai tii scarsdale?

Hai sa ne spui cum stai la cantar
deci ca sa o iau cu inceputul! de constantin si elena am fost pe la oameni in vizita si am papat si putin tort, nu m-am putut abtine.
dar de luni am inceput sa fac o dieta dupa posibilitatile mele, mai corect spus o dieta pe care sa o pot tine!!! eu inainte papam foarte multa paine si dulciuri in ultima vreme asa ca am hotarat sa renunt la paine definitiv dar in schimb dimineata la cafea mai pap un biscuit, o turta dulce, in fine ati inteles voi. apoi mai pap branzica, ou sau ceva care sa-mi tina de foame. sunt c-am rea de foame dimineata. cafeaua si un dulce este prima mea gustare si micul dejun. la pranz pap fie ou fiert, carne la gratar, branzica, ce mai am prin casa.
seara depinde de strea mea de spirit. mai pap o salata sau ceva usor asta daca nu ajung prea tarziu acasa.
mai prost stau la capitolul gustari pt ca nu prea pot manca 2 gustari, lipsa timpului, dar macar una tot pap. m-am cantarit in dimineata asta si am vazut ca am 69 de kg!
sper sa reusesc sa mai scad!!!
ps.:din cand in cand mai dau gres si mai pap si mancare gatita, prajeli si de astea cu mult calorii, ma consolez macar ca pap la pranz . ce parere aveti? si am inceput sa fac si putin sport!
kaylla, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1628 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1111 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]