Subiect: Jurnal Mihai
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 31 mai 2010, 10:15:15
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mihai

Buna dimineata!

Multumesc pentru raspunsuri si incurajari. Batoanele pe care le consum nu sunt doar proteice, le-am catalogat gresit. Sunt o varietate de batoane cu un numar relativ mic de calorii si cu cat mai putin zahar, intrand aici si batoane proteice, batoane fitness, chiar si cele denumit Q-form pentru slabit.

Am apelat la aceste batoane deoarece uneori nu am timp deloc sa ma ridic de la calculator sa mananc altceva, nici nu pot sa mananc un iaurt sau niste fructe pentru ca trebuie sa fiu atent sa nu ma murdaresc, sa le prgatesc, etc. Alteori primesc vestea ca urmeaza o sedinta de 2 ore in 2 minute si atunci tot ce apuc este sa mananc un baton repede intr-un minut si teoretic stau linistit pana la masa urmatoare. Din acest motiv nu am putut nici sa precizez orele, nu pot sa mananc la ore fixe, dar de obicei pauza intre mese este cam de 2 ore, 2 ore jumate, ceva mai rar in a 2-a parte a zilei, adica o ultima masa este in jur de ora 16, cu 2 ore jumate inainte de antrenament, iar pana la culcare mai prind doar o masa, dupa sala, pe la ora 21, insotita si de un supliment (moment shake proteic, in viitorul apropiat aminoacizi).

Sincer, nu stiu de ce am incercat o dieta atat de stricta, cred ca vroiam sa vad diferenta fata de alimentatia precedenta. Am avut zile (marti, miercuri) cand am consumat intre 1,000 si 1,500 kcal, fata de un necesar care posibil sa ajung pe la aproximativ 3,000, in zilele cu sala. Ce am observat? Imi era foame tot timpul, dar nu era o senzatie deranjanta, cred ca o puteam asocia cu senzatia de dupa lasat de fumat, parca ai fuma ceva, dar nu te deranjeaza faptul ca nu o faci. De asemenea, aveam o dispozitie foarte buna (nejustificata de alti factori), ceea ce consider ca fiind un mare plus.

De duminica m-am intors putin catre alimentatia mea normala, si urmeaza sa postez meniul de astazi:
M1 (9:00) : 450 ml Sana + o bucatica (50-100 gr?) de placinta cu ciuperci facuta in casa
M2: (11:00): un lapte cu banane (cel de la muller) - da, stiu, dulce, dar nu am altceva la indemana
M3: (13:00): o pulpa de pui facuta la cuptor cu 50 gr tzatziki si ce garnitura urmeaza sa gasesc la "cantina" noastra
M4: (16:00): un mar mare, bot de iepure, din pacate import Grecia si probabil 50 gr migdale
M5: (probabil 21:00): o conserva de peste (hering parca in sos tomat) si un shake de proteine facut cu apa plata.

Mesele o sa fie acompaniate de aproximativ 2 litri de apa plata, iar inainte si dupa sala folosesc produse de la la BSN, mai exact No-Xplode (in principal energizant) - 15 minute inainte de antrenament si Cell Mass (creatina) - imediat dupa antrenament.

Din alimentatia de astazi imi lipsesc legumele, in rest cred ca stau destul de bine, cu un numar de calorii redus (nu cred ca sar de 2,000) si cu ceva zaharuri din pacate.


Imi cer scuze pentru eventualele greseli din text, l-am scris la munca in timp ce desfasuram si alte activitati in paralel
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat