Subiect: Slabute din US
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 30 iun 2010, 16:10:33
amy0404's Avatar
amy0404 amy0404 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 41
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 58kg
Mesaje: 2.110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Slabute din US

Salutari tuturor!
Ma bucur sa vad ca nu sunt singura p'aici

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Buna amy,

Am dat de topicul asta din intamplare ca sa zis asa. Adaptarea intr-o tara straina e mai grea dar nu imposibila, de regula primii 3 ani sunt mai grei.

Ce dulciuri din SUA iti plac? Intreb din pura curiozitate.si numai bine! Spor la slabit!
Sand, m-ai terminat cu primi 3 ani. In mom actual noi avem vizele pe 3 ani timp in care vrem sa vedem cat mai multe locuri. Sper sa obtinem GC mai devreme ca sa intram si noi in normal.
La capitolul dulciuri, cel mai mult imi plac cinnamon buns (scortisoara, zahar...hmmm o bunatate, deja ), iar pe locul 2 blueberry sau cherry pie. Ar mai fi niste glazed donuts, dar nu mai stiu marca, au fost singurele care mi-au placut (si cand ma gandesc ca eu nu ma atingeam de gogosi). Cam atat. Inca nu m-am obisnuit cu multe din produsele lor, sunt inca in faza in care descopar Dc ai sti cat am umblat dupa iaurt simplu, fara arome... Pozele din jurnalul tau chiar m-au ajutat.

Citat:
Anterior postat de Diamante Vezi mesajul
Buna slabutelor,de pe alte meleaguri!

Si eu am aceeasi problema,kilogramele de adoptie.Sunt in CA de aproape 5 ani si sunt o lenesa.Nu prea am timp..si nici chef sa merg la sala si se cunoaste bine.De la 126lb am ajuns la 150 in mai 2010 iar acum am coborat la 143.Eu tin" Rina 90 zile" si ar trebui sa inchei in 20 august.

spor la abondonat kilograme
Si eu ma urnesc greu spre sala, dar odata pasul facut, trag de mine cat pot de mult; stiu ca dupa ma voi simtii mai bine. Gandeste pozitiv si vizualizeaza targetul. Succes!!!

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
fetelor, eu nu sunt din US dar ma simt ca si cum as fi din US!!

serious..calatoresc mult, sunt in USA lunar..lucrez cu ceva universitati din california, florida, texas...deci ma consider un pic si din US asa ca am sa mai trec si pe la voi!! Eu tin Monti..sunt plecata de foarte tanara (cum am terminat facultatea) si deja sunt 12 ani de atunci..M-am ingrasat teribil in primii 3 ani de North America..mancarurile noi si o sarcina m-au facut sa tin cu mine 20 de kile in plus..le-am dat jos si le-am tinut "off" timp de 8 ani..dar incepand cu anul trcut am acumulat inca 10. Incerc sa scap de ele..se pare ca s-au dus 4 si as mai avea 6...e greu..e chiar dificil in conditiile in care sunt o pofticioasa.

Ma simt ok cu Monti..si sper doar sa nu mai fac abateri pentru ca stiu ca, minunatul meu cantar se va misca in curand!!

ma bucur sa va vad aici si sper sa stam la taclal zilnic si sa ne ajutam la slabit. va pup si haideti sa pierdem kilograme impreuna iar apoi sa invatam le mentine pe cele cu care suntem ok!
Vad ca eu sunt cea mai mica de pe aici, nici macar un an. Ma bazez pe voi, cele cu experienta
Eu nu mai tin o dieta anume. Am tinut scarsdale si eram un dezastru. Uneori seara abia aveam putere sa ma ridic, dar sa mai fac exercitii. E adevarat am dat jos 3 kg, de fapt 3.5 kg, dar am pus 0.5 la loc cand am terminat si am mancat mai multe fructe si ceva zahar.
Acum vreau sa pap de 1200 cal/zi (nu iau in calcul exercitiile), nu mai mult de 30 gr zahar/zi si sa incep cu sala pe care am lasat-o de cand cu dieta.

Mult succes tuturor in a-si atinge tinta dorita si sper sa ne mai auzim!
amy0404, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1945 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1171 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat