View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 23 aug 2010, 20:20:48
andra_aly's Avatar
andra_aly andra_aly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Mesaje: 21.862
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
Implicit Re: Daca te inseala ce faci treci mai departe sau te desparti?

Buna ioana. Scuza-ma ca iti spun, dar m-au apucat toti nervii numai cand am citit. acel om este un neserios si nu merita nici macar sa te mai uiti la el. pai dupa ce s-a simtit bine, nu o data, nu de 2 ci de 3 ori...SI CE STI DACA A ZIS ADEVARUL:-S normal ca acum s-a potolit si ce a zis. stai sa ii spun, sa ma simt eu usurat. daca ma iarta..bine. si era sigur ca il ierti. ca sigur stie cat tii tu la el. ce te face sa crezi ca nu o sa o mai faca inca o data. doar l-ai iertat o data asa ca...nimic nu il impiedica sa o faca din nou.
in plus, ai numai 20 de ani. nu aveti nimic impreuna... decat amintiri frumoase. dar alea din fericire se uita mai ales daca persoana respectiva isi bate joc. si spun din fericire, pentru ca in cazul in care ati avea un copil...ce sa uiti??
eu zic sa te gandesti mai bine la viitorul tau... as sta aici sa iti scriu 5 pagini...dar tu sti cel mai bine ce sa faci trebuie doar sa te intrebi daca esti dispusa sa traiesti cu teama ca o v-a face din nou...apoi doar faptul ca ti-a spus ca ea e asa..si tu altfel, ar trebui sa te puna pe gandit. acel om este un neserios. macar sa fi tacut si gata. Nu este frumos din partea lui sa faca o diferenta intre persoana cu, care sta de atata timp...si una OARECARE
Una ar fi fost sa vb la tel, sau sa iasa la un suc... hai, poate aia ar fi fost de iertat. dar ceva asa intim...si de 3 ori
acum tie iti ramane sa decizi ce vrei sa faci. dar gandeste-te bine. sa nu iti para rau mai tarziu. esti tanara, frumoasa , inteligenta... ai nevoie de tradatori sa iti demonstreze altceva?
te-am pupat si ai grija de tine
Răspuns cu citat