View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 09 sep 2010, 12:58:20
Ancy's Avatar
Ancy Ancy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 iul 2010
Locaţie: Den Haag, Olanda
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorica (maxim 1200 calorii)
Date: 163cm, 65.0kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sunt pe aici si slabute din Olanda?

Buna Yadhira. Acum sunt intr-o pauza la scoala si m-am gandit sa-ti scriu. Cursul pe care-l fac e in Engleza, pentru ca m-am gandit ca este mai avantajos sa studiez intr-o limba internationala decat in Olandeza...care este limitata. Plus Engleza e o limba foarte cautata si in Romania. Deci daca voi reveni, voi avea sanse mari de angajare.

Cu slabitul nu stau prea bine in ultimul timp. Stagnez in continuare si nu stiu de ce. Mananc intre 1000-1200 calorii (salate, supe, peste, branzica, iaurt..etc, 2-3 felii de paine neagra pe zi si nu mananc dulciuri). Ieri am inceput (in sfarsit) sa fac exercitiile de tae bo pe care le abandonasem cand am fost in vacanta. Si surpriza: azi dimineata m-am suit pe cantar si aveam cu aproape un kg in plus ....Sunt putin dezamagita, dar am sa incerc sa fac exercitii in fiecare zi. Voi vedea ce va urma.

Cat despre job-ul despre care ti-am vorbit nu am nici o veste. Sper in curand sa ma sune si sa ma invite la un interviu .....Pana atunci astept

Dar tu ce dieta tii?
Pupici :_*
Ancy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2031 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1514 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 998 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat