View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 05 oct 2010, 08:26:55
gabitumurariu's Avatar
gabitumurariu gabitumurariu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 41
Dieta: montignac sau slabesti mancand
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 178
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta Dr. Man - Slabesti Mancand

Citat:
Anterior postat de curly.light Vezi mesajul

Buna!
Cum precizeaza si Dr Man in cartea ei , slabitul cu aceasta dieta nu este foarte rapid.
In primele saptamani ,e posibil chiar sa pui in greutate, pana cand organismul tau se obisnuieste. Trebuie sa il intelegi,pana acum pancreasul tau secreta cantitati mari de insulina dupa fiecare masa. Daca ai trecut mai brusc pe acest regim ,si daca inainte stilul alimentar era foarte diferit de cel de acum ,e de inteles ca trebuie sa ai rabdare. Daca mananci conform ,vei slabi cu siguranta!
Totodata,este precizat in carte ca aceasta dieta aduce rezultate mai mari in centimetri ,decat in kilograme. Ar trebui sa te masori ,si sa iti monitorizezi evolutia! E mai bine cand dai jos in centimetri-se aseaza hainele mai frumos pe tine Numarul de kilograme nu conteaza atat de mult -doar nu umbli cu el scris pe frunte.
Fasolea uscata nu este permisa in perioada de slabire ,doar in diversificare Eu nu am tinut decat varianta 1,nu sunt familiarizata cu cea de-a3-a. Citeste cu mare atentie alimentele trecute acolo ,si respecta-le. Restul alimentelor,chiar daca sunt conforme,le introducem din diversificare
Eu nu am cartea,am citit doar de pe siteul ei...acum inteleg de ce nu am slabit in a 2 sapt,pentru ca am mancat de vreo3-4 ori fasole.Ai dreptate trebuie sa-mi cumpar si un centimetru sa ma masor.Merci frumos!
Răspuns cu citat