View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 18 nov 2010, 13:07:35
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Ce film/filme te-a/u impresionat cel mai mult?

Absolut. Sunt o mare cinefila si foarte rar trece o zi fara sa ma uit la filme, multe dintre ele au fost deschizatoare de ochi, de drumuri, de suflet si vi le recomand cu o maaaare caldura:

Das Leben der Anderen (The lives of others) - vazut de curand, e o minunatie de film, plin de suspans, cu un final ce m-a lasat inlacrimata si parca ceva mai increzatoare in bunatatea umana.

Habla con ella (Talk to her) - capodopera spaniola, cu multa iubire, spaima, ceva rautate, niste nebunie, drama umana, dar o poveste verosimila intr-un final (ca-n majoritatea filmelor spaniole) si din care se pot invata multe.

Babel - un absolut "must see", il are si pe Brad Pitt pentru cine vrea sa-si clateasca ochii (nenea asta a jucat si-n multe filme inteligente, asta ma bucura), are multa drama, tristete, durere, dar un profund mesaj moralizator si parca dobandesti o mai buna intelegere a anumitor categorii sociale dupa ce-l vezi, e wow, m-as uita la el over and over.

No country for old men - nu e musai un preferat de-al meu, l-am vazut de curand, multi il critica, dar mie mi-a placut din doua motive: 1. il are pe Javier Bardem, omul asta e un zeu al cinematografiei (a luat si Oscar pentru rol) 2. e foarte sincer, nu se sfieste de la nimic, nu e deloc greu sa te pui in pielea personajelor; e si foarte palpitant tocmai de asta.

Amores perros si 21 grams (puse separat de Babel, desi toate 3 fac parte dintr-un trio GENIAL al regizorului Inarritu) - povesti cu niste coincidente extraordinare, cu detalii sufocante si care iti starnesc empatie to say the least.

El secreto de sus ojos (The secret in their eyes) - castigator de Oscar pentru cel mai bun film strain - Oscar perfect meritat, poveste mind-blowing, final cutremurator, nu m-am putut dezlipi de ecran, l-am vazut de 3 ori pana acum si de fiecare data mi-a placut, tocmai pentru ca isi propune sa transmita CEVA, lucru ce putine filme reusesc sa-l faca.

Astea-s cele mai recente, altele care m-au impresionat de-a lungul timpului si care fac partea din lista mea personala - de vazut inainte de murit - sunt, aleatoriu: A clockwork orange, Fight Club, Pulp Fiction, One flew over the cuckoo's nest, The shining, Leon, The Reader, Closer, Groundhog day, Eternal sunshing of the spotless mind, City of God, Casablanca, Memento, La vita e bella... si nu-mi mai prea vin in minte, dar mai scriu daca-mi amintesc.
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat