View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 16 oct 2009, 18:04:49
delx's Avatar
delx delx este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 07 sep 2009
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 40
Dieta: dieta hipocalorica - 1000-1200 cal
Date: 168cm, 89kg
Mesaje: 50
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: jurnalul meu de la A la Z

ma faceti sa ma simt asa de bineeeeeeee!!!!!!!

mika_me, imi pare rau sa aud ca ai momentele acelea... chiar sunt urate rau... stiu cum e. am noroc ca pe mine ma apuca rar... uita de ele! vezi partile bune: nu sunt prea multe femei care sa fie dragute si sa mai si aibe ceva in cap!!! probabil de-aia ca toate pun prea mare accent si se bazeaza prea mult pe aspectul lor exterior si nu se mai sinchisesc sa mai si gandeasca. imi pare rau sa spun asta despre femei dar asa vad eu lucrurile... e jale in ziua de azi. asa ca cheer up!!! suntem cele mai frumoase tocmai pentru ca suntem asa cum suntem si sigur avem si mai mult umor decat altele si asta e FOARTE important in ziua de azi.

deci... sa continuam... sunt in a ... nici nu stiu... 6-a saptamana poate de dieta. m-am cantarit acuma 2-3 saptamani si slabisem 4 kg. acuma nu stiu in ce stadiu mai sunt... blugii zic ca merge bine. si la bluze am observat ca paaaarca sunt mai largute. apai, sper asa sa si fie si sa dea rezultate ceea ce fac pentru ca - adevarul e - nu tin atata dieta cat ma straduiesc sa mamanc sanatos si sa nu depasesc 1200 - 1300 de calorii. am o lista frumoasa facuta in excel cu toate datele de care am nevoie. multumesc bill gates pt asta.

partea proasta e ca iubesc ciocolata - norocul meu ca cea neagra mai presus de altele. dar am intotdeauna grija sa o pun pe lista cand mananc. asa ca daca pap vreo 2 milkinis, am grija sa scad alea 128 de calorii de pe lista de 1200. poate chiar mai mult sa fiu sigura.

sport... diseara o sa fac niste abdomene si niste tricepsi dupa ce pleaca prietenul meu la lucru. saracul, e in tura de noapte.... macar nu ma bazaie cand ma chinui la abdomene.
delx, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1124 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]