View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 21 dec 2010, 15:20:28
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Ati avut vreodata perioade de depresie?

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Exact, asta e viata, si atunci ce ar trebui sa-mi placa la ea?
Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Niciodata n-am dat peste un citat care sa se potriveasca mai bine cu ce gandesc.

De la problema deciziei de a ma aduce pe lume ajung sa nu consider ca odraslele ar avea prea multe obligatii fata de parinti ci invers, ei nu sunt o consecinta a faptelor mele ca sa trebuiasca sa pun confortul lor psihic inaintea confortului meu psihic.


Si inca o dovada ca sunt chiar cu toate acasa: eu nu sunt in stare sa ma adun, sa fac ceva, dar sunt in stare (sau incerc si doar mi se pare ca sunt)sa incurajez o gramada de oameni in perioadele lor proaste.
La fel am simtit si eu cand am dat peste el (citatul). Si inca o data amin la treaba cu parintii, nu stiu cum suna, dar cam asa e si teoria mea legata de viata si de multe ori asociez multe stari pe care le am acum, la nivel psihologic, cu contributia lor la educatia mea - de la complexe, la anxietate, la panica. Bine, nu-i pot detesta pentru ca nu au avut educatia necesara pentru a ma creste in mod complet sanatos, dar ma enerveaza faptul ca am ajuns asa, ca am fost criticata non-stop, ca fiecare decizie pe care am luat-o a fost pusa sub lupa si-asa mai departe.

Si partea cea mai trista e asta - ca nu spune nimeni ca TREBUIE sa iti placa ceva la viata. Fie ca-ti place, fie ca nu, s-a intamplat, sunt doua drumuri: mergi inainte cu ea sau... nu. Un lucru la fel de suparator, zic eu. Eu m-am resemnat gandindu-ma ca exista doar solutii temporare, ca pot sa uit suferinta sau sa o aman, sa traiesc ba intr-o beatitudine mincinoasa, ba intr-o greata de... viata (mal de vivre, ha ha).

Cat de treaba cu ajutatul celorlalti, mereu am crezut ca oamenii se pot imparti in doua categorii - individualistii si catalizatorii (bine, asta nu e doar o teorie de-a mea). Mie mi se pare mult mai usor sa sfatuiesc pe cineva sa faca ceva, sa il ajut in a gasi solutii, mi se par foarte evidente atunci cand nu e vorba de viata mea. Dar cand trebuie sa ma intorc catre mine... bleah. Prefer sa uit. E minunat asa, o viata traita ca sa uiti ca... traiesti.
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat