View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 10 ian 2011, 00:21:36
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Jessik - inceputul e greu

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
chiar daca nu am mancat exact cum am scris mai sus, tot am slabit. deci cred ca era prea putin ce as fi mancat, dar tot mi-a fost foame, partea buna e ca azi dim cantarul imi arata 71,5. acum poate ca am dormit cam flamanda.cum am mai citit e bine ca spre seara sa mancam putin.
deci probabil merg pe dieta hipocalorica. inca nu stiu sa socotesc prea multe calorii dar incerc sa evit chestiile rele, prajeli nu mananc, paine f putin, dulce si mai putin, iar restul in cantitati mici, si des, sa am energie la sala.
ieri am facut 70 min cardio, mers cu alergat 30 min, 10 min eleptica, si restul putin fitness cu greutati medii,si 100 ambd pe minge umflata.o sa imi notez pe hartie ce mananc, si apoi am sa trec aici ca sa scriu exact, ca degeaba scriu inainte ce presupun ca as manca.
sub nicio forma nu trebuie sa ne infometam.si eu am zile cand simt ca nu mai pot manca desi nu am atins 1200 de cal dar ma fortez,sincer spun)nu e buna infometarea,nu trebuie sa simti foame,trebuie sa iti potolesti stomacul dar la orele potrivite si cu alimentele potrivite...de socotit calorii e simplu,cu calculatorul nostru de aici,de pe forum.simplu,cauti alimentul,introduci cantitatea consumata si asta e!!!hai,de maine postam meniurile,cu tot ce am mancat.nu dureaza mult sa facem asta.asa o sa ne mobiliziam mai usor.eu postam mereu meniu dar in decembrie...in vacanta cu treaba si pregatiri nu am mai pstat nimic


iar cu sportul....ai grija,nu te solicita prea tare.mai bine faci un 40-50 de minute sport,corect decat sa faci ore in sir si sa faci ceva gresit.plus ca nici organismului tau nu ii place sa fie chair atat de solicitat.poti decarca programele de sport,cardio daca vrei sa arzi grasimi,faci zi de zi si 1 sau 2 de odihna,sau faci o zi da o zi nu.sau poti face doua zile sport,una sa te odihnesti.trebuie sa se refaca fibrele
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]