Subiect: Jurnalul Ettie
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 13 feb 2011, 11:48:38
jolye79's Avatar
jolye79 jolye79 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 mar 2010
Locaţie: CT, Romania
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica
Date: 163cm, 61.8kg
Mesaje: 2.186
Aprecieri acordate: 98
Am fost apreciat(a) de 530 ori in 366 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Ettie

Citat:
Anterior postat de ettie Vezi mesajul
waw m-am cantarit azi a sasea zi de cand am inceput dieta si am 90.2kg waw....in sfarsit se duce acul in jos ,,,,yopeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Ma bucur ca te bucuri tu, dar...5.3 kg in sase zile e mult prea mult. Te bucura succesul asta pe moment, dar...stii ca daca slabesti mai mult de 1 kg pe saptamana (chiar daca faci sport intens zi de zi) se lasa pielea rau de tot, crapa si atarna de parca ai purta inca un rand de haine cu doua numere mai mari? Stii ca daca te infometezi prin diete drastice slabesti uluitor de rapid, dar, dupa ce incetezi dieta, pui si mai rapid si mai mult la loc? Stii ca fortarea organismului prin diete drastice si privarea lui de vitamine si minerale (chiar daca se intampla pentru perioade scurte de timp - o zi, doua - cum e la disociata, dar in repetate randuri, adica pe parcursul mai multor luni) iti pot aduce boli cu care te poti chinui o viata?
Eu cel mai mult am slabit 4.5 kg intr-o luna si atunci m-am speriat si am lasat-o mai moale. Si cu toate ca m-am strasuit sa nu dau jos mai mult de 1 kg pe saptamana, tot am probleme cu pielea, acum trag tare sa mi-o mulez pe corp! Din fericire, sunt sanatoasa - pe tot parcursul dietei mi-am facut din trei in trei luni analizele, asa de disperata eram sa nu cumva sa ma imbolnavesc - dar am ales sa mananc echilibrat si variat si....uite-ma aproape de greutatea dorita, fara teama ca o sa pun la loc si cu un aspect fizic placut.
Ti-am spus si cu alta ocazie NU TE GRABI ! E spre binele tau.
__________________
Jurnal 2010
Jurnal Jolye79

Jurnal 2014 http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...4-a-12483.html
jolye79, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]