View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 17 feb 2011, 23:49:54
dariaclaws's Avatar
dariaclaws dariaclaws este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mar 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Dukan
Date: 165cm, 72.6kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal dariaclaws- Implinirea unui vis

Andrada, multumesc mult pt urari, dar consider ca esti modesta, cum sa nu fii mai puternica cand tu ai reusit sa te dezbari de cea mai urata meteahna,fumatul?!
SI apoi am citit in jurnal tau ca ai si un bebe si lucrurile sunt mult mai dificile pt tine ...faptul ca reusesti sa nu te abati de la drum, in general, mi se pare extraordinar...micile scapari fac parte din viata, nu-i mare bai. Mamicile in general sunt superfemei,asa ca nu fi prea aspra cu tine. Eu am noroc ca prietenului meu ii plac mancarurile astea de dieta si nu tre' sa gatesc diferit sau mai multe meniuri.
Noh, sa vedeti ciudatenie, eu in general nu mananc dulciuri, dar azi asa am avut o pofta nebuna de ciocolata, gem, prajituri cu multe creme...nu stiu ce a fost cu mine...si maine daca ma mai napadesc nebuniile astea am sa-mi fac o inghetata recomandata de dr Oz, care cica ar trebui sa ne ajute chiar la slabit....am sa scotocesc dupa reteta
A fost o zi mai grea, si fizic si psihic m-am simtit demoralizata, inca nu mi-am facut exercitiile,dar ma apuc acum, imi jur mie insami
__________________
Implinirea unui vis
dariaclaws, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1708 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1191 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]