View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 23 feb 2011, 08:18:50
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Ce ai in relatia actuala? Esti multumita?

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Sunt multumita, ca altfel, vorba lui Dio, as schimba partenerul. Nu inteleg persoanele care se complac intr-o relatie de care nu sunt multumite.
Nu pt toti e asa usor sa "schimbe partenerul",mai sint persoane care ft greu iau decizie cind vine vorba de a alege un partener..
Dar cit despre cei care se complac in relatii si nu ii aranjeaza totul e cred ca au ei motive de a fi inca impreuna ,poate pt sex,poate pt a nu fi singuri,poate pt alte motive,nu inseamna neaparat ca e ceva neinregula cu ei daca sint impreuna fara ca totul sa fie super asa cred eu..
eu daca sa fiu sincera niciodata n-am avut o relatie in care sa imi placa totul la partener,mereu vad defecte si inca multe(eu tot nu-s ideala) dar asta simt si incerc sa nu atrag atentie la chestii marunte dar oricum imi scapa de sub control ) dar nu o sa asteppt iubirea vietii mele/idealul pina la 50 ani,merita a incerca si pina atunci ca doar vreau si eu sa simt ca traiesc,ca is "fata"..Deobciei ma indragosteam de cineva mai mic ca mine cu care nu puteam fi sau de cineva care are prietena sau se incepea ceva cu cineva pe care il plak si deveneam posesiva tare si obsedaata si ii alungam prin asta..de vrio doi ani incoace nu mi-a placut nici un baiat asa cum cred eu ca trebuie pt a incepe o relatie.
Acum am prieten si ce credeti? vad iarasi multe chestii cre ma resping,insa este si ceva ce ma atrage..sa ma intrebi acum daca ce am in relatia mea ma aranjeaza nu as putea raspunde pt ca nu simt ca am relatie inca,nu ma inteleg singura pe mine,nu stiu ce vreau ,ce astept de la el si ce pot sa ii ofer..Chiar stateam si ma gindeam zilele astea i ma intrebam "Oare tu poti iubi sau poti fi doar dependenta de cineva?"
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Red_Rose; 23 feb 2011 at 08:21:48.
Răspuns cu citat