View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 27 feb 2011, 15:08:16
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Efectele centurii de neopren sau a costumului tip sauna

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul


Cu placere!

Pai e bine si doar fitness. Ai mare grija insa ce ex faci, pt ca unele pot solicita coloana. Si cardio este ft bun. Eu la sala aveam o bicicleta ft comoda, stil fotoliu. Puteam sa pedalez o ora pe ea fara sa am dureri de posterior.

La sauna poti merge dupa fitness, te va relaxa ft tare.

Electrostimularea va intari in cel mai bun caz muschii, insa nu te va ajuta sa dai jos. Pe langa asta, 10 min de abdomene sunt gratis si au mult mai mult efect decat electrotstimularea. Acum nu stiu daca tu ai voie sa faci abdomene, insa cele facute corect nu solicita coloana, pt ca practic nu te dezlipesti decat ft putin de pe sol.

Da, acestea sunt crunches, pe astea am voie sa le fac... Nu am voie "sit-ups", cele in care te ridici complet... la fitness am un antrenor care sta in sala si ma ajuta, nu e personal trainer dar la ora la care merg eu nu e aglomeratie si poate sta dupa mine sa-mi spuna ce si cum sa fac
Cardio fac in general bicicleta (e una normala, dar e ok) si banda, dar mers rapid, alergare iar n-am voie. Asa ca merg ca cu 6,5 km/h, 20 minute, cu 20 minute de bicicleta... deocamdata. In timp probabil ca o sa pot face mai mult
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat