View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 02 mar 2011, 14:03:47
danapop's Avatar
danapop danapop este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 feb 2011
Locaţie: tg mures, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Dieta personalizata dupa principii Monti
Date: 165cm, 79kg
Mesaje: 98
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ceaiuri pentru slabit sau pastile de slabit?

Citat:
Anterior postat de cutesuzy Vezi mesajul
ai dreptate, oricum traim intr-o lume unde multe lucruri sunt nesanatoase, de la aerul pe care il respiram pana la apa pe care o bem. totusi, fiecare e liber sa aleaga ce crede ca e mai bine pentru el.
Da, ai dreptate, si eu pledez pentru exercitarea liberului arbitru dar as vrea sau macar mi-ar place ca inainte de a consuma astfel de pastile "naturale" sa va informati. Si daca tot le consumati sa o faceti cumva in cunostinta de cauza,adica sa stiti exact la ce va expuneti. Ceea ce am scris mai sunt despre aceste pastile nu e doar o simpla poveste, eu sunt medic psihiatru de profesie si cazurile pe care ziceam ca le-am vazut au fost de fapt paciente de ale mele,in ultimii 2 ani.
Nu pot sa zic ca referirile mele se aplica tuturor pastilelor de pe piata pentru ca nu cunosc detalii despre fiecare dar, erau la un moment dat, pastilele acelea chinezesti Super Slim,cu ambalaj verde. Ei, pacientele mele din acelea au luat. De altfel, cand vi se recomanda "tratamentul" se spune ca nu e bine sa le intrerupi brusc, ca dupa atingerea greutatii dorite se vor lua 1 la 2 zile si apoi 1 pe saptamana parca. Oare de ce credeti ca nu e recomandata intreruperea brusca? Tocmai datorita posibilitatii foarte mari de a dezvolta dependenta si pentru a evita sevrajul. Am intalnit si persoane care au luat luni intregi si nu li s-a intamplat nimic. Insa, pentru a apare o boala psihica nu este foarte important factorul declansator ci, terenul pe care acesta actioneaza. Fiecare avem o vulnerabilitate mai redusa sau mai crescuta de a dezvolta boli psihice si asta este explicatia pentru care unii au luat si au slabit si nu au patit nimic. Nu suntem la fel si de asta nu putem sa ne ghidam dupa principiul ca daca vecina a luat pastile si nu a patit nimic inseamna ca si cu mine va fi la fel.
danapop, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 923 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat