View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 23 mar 2011, 22:19:06
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 32
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Ana T o mamica, in devenire slabuta

Ana, cu mare placere mai trec pe la tine!

In legatura cu febra, poate o sa te sperie, dar ceea ce te va ajuta e sa faci exercitii in continuare! Dar nu exercitii grele! Incepe cu incetul! Lasa-i timp organismului sa se obisnuiasca cu ceea ce vrei tu sa faci! Daca te fortezi, nu vei face nimic! Creste intensitatea, cand simti tu ca trebuie!

Nu mai manca prajeli! Este foarte importanta aceasta regula, si zic eu ca nu este asa de greu! Poti foarte bine sa mananci salate cu piept de pui fiert (sau la aburi), la fel si peste! Ghiveciuri, mancarica de orice legume, poti si soia, dar nu prajita!

Incearca sa iti planifici cu o zi inainte mesele, si orele, ca sa fii sigura ca te tii de ele! Este foarte important sa mananci micul dejun, dar si sa ai 3 mese pe zi, si 2sau3 gustari intre mese!

Fructele sunt foarte bune ca gustari, dar sa astepti 3 ore dupa o masa principala ca sa le consumi...si cu jum de ora inainte de viitoarea masa! Trebuie sa mananci neaparat fructe si legume, pentru ca de aici iti iei fibrele, foarte bune pentru corpul nostru!

Minim 1,5-2 litri de apa pe zi!

Poate sunt prea multe de odata, dar sunt sigura ca te vei descurca! Nu trebuie sa pornesti cu : "NU pot!!" , trebuie deja sa te vezi cum slabesti....si asta se va intampla! Totul porneste din mintea noastra, si apoi vei vedea rezultatele! Orice intrebare ai, nu ezita!

O seara buna!
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]