View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 21:12:32
adinuca's Avatar
adinuca adinuca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 apr 2011
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 35
Date: 165cm, 74.5kg
Mesaje: 119
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Viitoare miresica de 2011 - adinuca

Citat:
Anterior postat de Alexandra Andreea Vezi mesajul
Buna Adina!

Am vazut ca faci sport! Este un mare pas spre slabutza din tine!!!

M-am uitat pe meniul tau, si uite ce te sfatuiesc eu :

1. Sa nu mai asociezi laptele cu cerealele...daca vrei sa papi cereale, asociaza-le cu un iaurt! LAptele se bea singur...eventual cu putina cacao sau ciocolata peste 80% cacao!!
2. Renunta la toate chestiile astea de panificatie gen biscutit, covrigei, paine alba etc. Mananca cereale integrale si paine la fel!
3.Pranzul si cina imi plac! Cu o singura obiectie : nu mai adauga cerealele alea la cina! Si poti sa diversifici, ca sa nu mananci aceleasi lucruri si la pranz si la cina! Incearca pestele cu o salata!
4.La cascaval nu stiu ce sa zic! Tu daca tii o dieta hipocalorica, e bine sa il eviti! Eu tin Montignac, si nu trebuie sa il evit!

Imi place ca nu te infometezi! Tine-o tot asa!

O seara placuta!!!

Cu drag,
Alexandra
cerealele nu merg la mine fara lapte si cerealele de seara au fost pentru ca eram la cumparaturi si nu aveam ce sa pap . Paine nu am mai papat in ultimele zile si cand am mancat era integrala cu cereale, si paste mi-am luat azi cu cereale.

Si ca dieta, eu nu stiu exact ce tin, incerc doar sa evit pizza, paine, popcorn, smantana si sa pap mai putin( adica sa nu-mi pun mult in farfurie)

Multumesc mult pentru sfaturi, si dak vedeti ca gresesc sau ca nu intru va rog trageti-ma de urechi, prin mesaje private si prin ce altceva se poate
Răspuns cu citat