View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 10 ian 2010, 18:14:01
ema5288's Avatar
ema5288 ema5288 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata
Date: 160cm, 60.5kg
Mesaje: 157
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: cum as putea convinge o prietena ca trebuie sa slabeasca

Citat:
Anterior postat de mvthebest Vezi mesajul
Multe fete sunt foarte contiente de sacul de kg pe care il duce, unele sunt chiar norocoase ca au prieten... Am vazut si eu fete plinute cu iubiti,dar ele era mai bogate si aia profitau de pe urma lor..
Nu spun,sunt si baieti care iubesc fete plinute dar 1 la 1mil. Am observat ca mosi sau barbati mai in varsta se uita la fetele mai plinute...
In primul rand grasimea nu e buna pentru sanatate nu neaparat aspectul fizic..
Si mancatul in exces este o boala care daca vrem o putem trata. Consider ca daca vrei si iti doresti mult poti slabi,dar daca zici ca nu poti si nu slabesti inseamna ca nu-ti doresti atat de mult precum spui..
nu este adevarata faza cu baietii!! eu sunt cu un tip de 7 ani, mai exact de cand eu aveam 15 ani!! atunci nu aveam 80 kg, dar tot eram plinuta!! si in tot acest timp a stat langa mine , desi m-am ingrasat (pana la 86 kg), niciodata nu mi-a zis ca l-ar deranja ca m-am ingrasat(uneori mai zicea ca s-ar putea sa imi afecteze sanatatea mai tarziu!!
nu conteaza cum arati decat pentru prima impresie, in rest poti fi placut indiferent daca esti obez, gras, slab. depinde doar daca stii sa te faci placut
ema5288, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1742 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1225 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 709 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat