View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 13 ian 2010, 21:48:50
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Mainile sus cine vrea sa se lase de fumat

Dorutza,eu cred ca nici un medic cu capul pe umeri nu se apuca sa iti spuna ca are copilul nush ce boala din cauza fumatul.Pentru ca singurele chestii demonstrate e ca bebelusul se naste cu o greutate mai mica daca mama este fumatoare.Dar sunt sigura ca constiinta mea de mama nu mi-ar da pace o viata daca copilul ar avea ceva si nu ma refer doar la nastere.Pentru ca bolile date de tigari si mediul in care a trait gravida,modul de viata apar si mai tarziu.
Din pacate exemplele din viata noastra nu cred ca sunt elocvente.Adica prietena mea a fumat cot la cot cu mine toata sarcina.Bebe de 3 kile jumate,perfect sanatos pana acum,cand are 2 ani jumate.Dar asta nu ma face sa zic e ok sa fumez.Pe ca ei au avut noroc nu inseamna ca toti avem.
Si cand o sa ma decid sa ramana gravida cred ca o sa urmez vreo 3 luni cura de dezintoxicare de la Oshawa,ihhiihih.Ca sa ma curat de toxinele in care traiesc pe toate planurile,de la aer,apa pana la mancare.
Dar mai sunt multi ani pana atunci si eu sper sa nu imi mai fie dragi tigarile mai incolo
Deci cine vrea sa se lase?Eu va zic sa cititi cartea lui Allen Car,e singura care a functionat in cazul meu.Si chiar nu a fost greu,dimpotriva.Doar ca nu am avut nici un strop de vointa.Poate voi aveti mai multa.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat