Subiect: Jurnal pinklady
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 29 iul 2011, 13:34:47
Pissy's Avatar
Pissy Pissy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 iul 2011
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 28
Dieta: personalizată
Date: 161cm, 54kg
Mesaje: 195
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal pinklady

Citat:
Anterior postat de pinklady Vezi mesajul
Da pissy, am facut 28 km cu bicicleta si ma bucur ca erau nori pe cer altfel ar fi trebuit sa alerg cu limba scoasa dupa fiica-mea, care ar fi dorit sa mearga pana in wattens la lumea cristalelor. Cred ca pista duce pana undeva in viena sau in apropiere. La intoarcere am taiat-o prin padure, peste toate denivelarile, dar a fost frumos.
Ieri nu am facut sport deloc, am fost la soacra mea si am jucat carti. Astazi merg la sala. Imi place acolo, este doar pentru femei si luni voi primi si un plan de antrenament dupa niste analize si controale care se fac chiar la ei. asa voi sti cam cat ar trebui sa lucrez pentru fiecare grupa de muschi in parte si ce aparate sa folosesc si cum sa le folosesc corect.
Inainte (acum 4 ani), mergeam la un fitness studio unde venea toata lumea, si fiecare facea ce voia si cum il taia capul. importanta era miscarea. Multumesc pentru incurajari, iti doresc o zi frumoasa si numai bine.
Deci vei avea şi antrenor... Super! El cu siguranţă va ştii cât spor trebuie să faci. Ok...
Am găsit informaţii despre dieta Montignc. Chair e interesantă. E vorba despre combinarea alimentelor. Continuă cu ea fiindcă este o dietă bună,dar la un momentdat ai să te menţii,chiar dacă mănânci la fel.(aşa am găsit eu)
Oricum...dacă adaugi sport o să fie bine(cel puţin aşa cred)
O zi bună!

Ultima dată editat de Pissy; 29 iul 2011 at 13:36:11. Motiv: greşeală de criere