View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 02 sep 2011, 16:28:34
orhidee's Avatar
orhidee orhidee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 13 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 163cm
Mesaje: 11.853
Aprecieri acordate: 6.086
Am fost apreciat(a) de 10.899 ori in 5.679 mesaje
Smile Re: Jurnalul unei viitoare bunici - Carmen789

Citat:
Anterior postat de Carmen789 Vezi mesajul
Am avut norocul sa fiu o slabuta in copilarie.adolescenta si pana aproape de 30 de ani.Dar nimic nu e vesnic nici macar silueta mea. De la 63 am ajuns la 95 Kg au venit incet dar sigur din mai multe motive dar principalul a fost nemultumirea din viata de cuplu.Lipsa banilor,a unui loc de munca ,m-au facut sa intru in depresie si sa-mi gasesc refugiul in bucatarie.
Se spune ca e rau cu rau dar mai rau fara rau.Pentru ca imi doream o alta viata ,Dumnezeu mi-a dat vaduvia.Am ramas singura cu doua fete inca mici si am intrat iar intr-o depresie urata si grea.Din cauza greutatilor vietii am slabit 15 kg.De 3 ani insa am ramas la aceiasi greutate cu mici plusuri sau minusuri.Am incercat diverse diete dar motivatia era zero.
Acum sunt hotarata sa devin o slabuta pentru nepotelul pe care-l asteptam in curand.
M-am documentat si m-am hotarat pentru o dieta sanatoasa,echilibrata si nu foarte scumpa.
Maine va fi prima zi si de abia astept sa vin de la munca sa scriu in jurnal
Succes mie
La multi ani doamnelor ce-si serbeaza azi ziua onomastica
Draga Carmen,
Acum am dat de jurnalul tau... Sper sa mai intri pe forum (vad ca nu ai mai intrat de ceva zile) si sa citesti cele ce ti-am scris...
M-a frapat faptul ca ai doar 42 de ani si tu te raportezi la tine ca la o bunica... ma rog, viitoare bunica... O fi frumos sa devii bunica, nu contest, dar mai frumos, cred eu, este sa fii femeie ! Ti-am vazut poza... esti o femeie frumoasa... o femeie care merge cu capul plecat (sper ca doar admirai apa marii si ca nu aceasta este atitudinea ta obisnuita)... Ai 42 de ani... nu sunt multi... gandeste-te la tine ca la o femeie care mai are multe de oferit si care mai are multe sa-si ofere... Inteleg ca ai ramas vaduva... am inteles ca nu ai avut o casatorie reusita... poate daca nu ramaneai vaduva nu aveai curajul sa iesi din acel mariaj... Ce trebuie sa faci tu acum? Sa-ti refaci viata! Nu trebuie sa ramai o vaduva (raportarea ta la trecut) si o bunica (raportare ta la altcineva... respectiv, la nepot)... tu trebuie sa cunosti un barbat alaturi de care sa fii fericita... trebuie sa iubesti si sa fii iubita!
Imi permit sa-ti spun toate acestea (desi nu ne cunoastem) pt ca am avut o experienta care seamna putin cu a ta... Eu am divortat la 42 de ani (dupa 22 de ani de casatorie si doi copii ), iar la 44 de ani am cunoscut iubirea vietii mele, pe cel mai bun om, care ma iubeste, ma ocroteste si ma rasfata! Sunt o femeie extrem de fericita... asa cum nu credeam ca am sa fiu vreodata!
Cand am vazut cele scrise de tine... nu am putut sa nu-ti povestesc putin din viata mea... pt ca... da, se poate sa fim si fericite! Chiar daca nu ai fost la 20 de ani... nici la 30 de ani... acum la 40 de ani poti fii fericita! Trebuie sa crezi, din tot sufletul, acest lucru... si minunea nu va intarzia sa apara! Vei vedea!
Cu mult drag,
Maria
__________________
jurnal slabit orhidee
"Dacă te-ai saturat sa o iei de la început, încetează sa mai renunți."



orhidee, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. orhidee, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].